My Twitter Feed

2 Φεβρουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Ποιοι εκλέχτηκαν στη νέα ΝΕ Κιλκίς -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

“Υποβάθμιση και της Γουμένισσας” -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Κοιτάμε Μπροστά χωρίς απόβλητα -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Κορονοϊός: Η ύφεση συνεχίζεται… -

Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου, 2021

Με ένα κλικ περιήγηση στο “Κήπο” -

Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου, 2021

Διασωληνωμένος ο Εμμανουήλ -

Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου, 2021

Κ. Κιλτίδης με θλίψη και θυμηδία! -

Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου, 2021

ΚΚΕ: Όχι στη μονάδα αποβλήτων -

Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου, 2021

ΔΚΒ: Πίτα και επισκέψεις σχολείων

Την Πέμπτη 28/01/2016 το απόγευμα, στο χώρο της βιβλιοθήκης έγινε η κοπή βασιλόπιτας του Εφορευτικού Συμβουλίου της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Κιλκίς παρουσία των τακτικών και αναπληρωματικών μελών.

vivliothikiΣυνεχίστηκαν και τη νέα χρονιά οι επισκέψεις σχολείων στη βιβλιοθήκη. Έξι τμήματα της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης επισκέφτηκαν τον Ιανουάριο τον χώρο της βιβλιοθήκης. Συγκεκριμένα δύο τάξεις από το 9ο Δημοτικό Σχολείο, το Α1 και το Α2,  στα πλαίσια προγράμματος σχολικών δραστηριοτήτων με τους δασκάλους τους Τριανταφυλλίδη Θωμά, Χασιώτη Δέσποινα και Αλεξανδρίδου Ραχήλ ξεναγήθηκαν στην βιβλιοθήκη, ενημερώθηκαν για τον τρόπο δανεισμού και την λειτουργία της, διάβασαν παραμύθια και δανείστηκαν βιβλία.

Επίσης το Δ1 και Δ2 από το 2ο Δημοτικό σχολείο με τις δασκάλες τους, Κωνσταντινίδου Ζήνα και Νέλκου Παναγιώτα διάβασαν Οδυσσέα Ελύτη, ζωγράφισαν και δανείστηκαν βιβλία. Τέλος δύο τμήματα από το 4ο Δημοτικό Σχολείο, το Ε1 και Ε2 με τους δασκάλους τους Νατσιό Δημήτριο και Σταμπουλή Λεωνίδα ήρθαν στην βιβλιοθήκη στα πλαίσια της φιλαναγνωσίας, έβγαλαν κάρτες μέλους και ενημερώθηκαν για τις δράσεις της.

Σχολιάστε