My Twitter Feed

25 Φεβρουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Ο Δ. Κυριακίδης σε κέντρα εμβολίων -

Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου, 2021

Πιάσαμε πάλι διψήφιο αριθμό -

Τετάρτη, 24 Φεβρουαρίου, 2021

Δικηγόροι: Φτάνουν λόγια και ευχές -

Τετάρτη, 24 Φεβρουαρίου, 2021

Αντικυβερνητικά βέλη από πέντε -

Τετάρτη, 24 Φεβρουαρίου, 2021

Στο στόχαστρο τα δικαιώματα -

Τετάρτη, 24 Φεβρουαρίου, 2021

ΕΝΙΚ: Στηρίξτε το νοσοκομείο μας -

Τετάρτη, 24 Φεβρουαρίου, 2021

Περιπατητές: Υπέρ της μονάδας αλλά… -

Τρίτη, 23 Φεβρουαρίου, 2021

Ιός: Πήραμε πάλι την ανιούσα; -

Τρίτη, 23 Φεβρουαρίου, 2021

Διοίκηση για επανεκκίνηση του ΑΟΚ

Την Κυριακή 28 Αυγούστου 2016, πραγματοποιήθηκε στην πλατεία της Γουμένισσας η πρώτη συνάντηση των συμμετεχόντων στο νέο διοικητικό Συμβούλιο της ομάδας.

aok-goumenissasΟ Σύλλογος πλαισιώνεται από αναγνωρισμένα άτομα της πόλης και παλιούς αθλητές, οι οποίοι αποτελούν την καλύτερη εγγύηση για την επανεκκίνηση του ιστορικού σωματείου. Αναμένονται και κάποιες λίγες ακόμα προσθήκες, ώστε να ολοκληρωθεί η στελέχωση.

Το επόμενο Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου και ώρα 19.00 θα πραγματοποιηθεί στο Γυμναστήριο Γουμένισσας και έδρα του συλλόγου η πρώτη συνάντηση γνωριμίας μεταξύ διοίκησης και παικτών με τον νέο προπονητή.

Στη φωτογραφία από αριστερά, Πέτρος Κούπανης (νέος προπονητής της ομάδας), Στάθης Κετσετζίδης, Γιώργος Γέγας, Χρήστος Σαμαράς, Γιάννης Ζέγλης, Γιώργος Μουγιάντζης, Τάσος Βαλκάνης, Κώστας Γερακάρτσης, Βύρωνας Αγγέλου, Νέστορας Βαλκάνης (προπονητής στίβου), Βαγγέλης Καπετάνης, Σάκης Αγγελοστογιάννης

Στη συνέχεια προσήλθαν επίσης, ο Γιώργος Παμπουχίδης και ο Βασίλης Τάσιος. Απουσίαζαν για προσωπικούς λόγους ο Βασίλης Καλέσης (προπονητής ακαδημιών).

Δελτίο τύπου από ΑΟΚ Γουμένισσας

Σχολιάστε