My Twitter Feed

12 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Πάντα ανησυχία από τα κρούσματα -

Δευτέρα, 11 Ιανουαρίου, 2021

“Εγκληματικό άνοιγμα σχολείων” -

Δευτέρα, 11 Ιανουαρίου, 2021

ΠΟΕΔΗΝ: Απαράδεκτη κατάσταση -

Κυριακή, 10 Ιανουαρίου, 2021

Το ΓΝΚ και η διασπορά του ιού -

Κυριακή, 10 Ιανουαρίου, 2021

Το Κιλκίς έχασε και τον Θ. Παυλίδη -

Κυριακή, 10 Ιανουαρίου, 2021

Απολογισμός με κριτική για όλα -

Σάββατο, 9 Ιανουαρίου, 2021

Έφυγε από τον ιό κι ο Δημ. Ταταρίδης -

Σάββατο, 9 Ιανουαρίου, 2021

Μικρός ο αριθμός των κρουσμάτων -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Δικαστικό: Πάμε πάλι απ` την αρχή!

(Βίντεο) Δικαστικό Μέγαρο Κιλκίς και πάλι …ενόψει. Σε βάθος χρόνου, βεβαίως – βεβαίως, καθότι το θέμα έρχεται από μακριά και φιλοδοξεί να πάει μακρια! Καθότι, ενώ φαίνεται ότι είχαμε καταλήξει στο πρώην Εκκλησιαστικό Λύκειο, τώρα ξεκινάμε να ψάχνουμε για …οικόπεδο!

Τη Δευτέρα 22 Ιουλίου, ο νέος υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης της νέας κυβέρνησης, Γιώργος Γεωργαντάς, συγκάλεσε στην Αντιπεριφέρεια Κιλκίς σύσκεψη, προσκαλώντας σ` αυτήν τον αντιπεριφερειάρχη Ανδρέα Βεργίδη, το νεοεκλεγέντα δήμαρχο Κιλκίς Δημήτρη Κυριακίδη, τον προϊστάμενο της Κτηματικής Υπηρεσίας Κωστή Σουλίδη και τον εκπρόσωπο του Δικηγορικού Συλλόγου Κιλκίς Γιάννη Χατζηαποστόλου (ταμίας).

Στη σύσκεψη, ο κ. Γεωργαντάς μετέφερε την απόφαση της κυβέρνησης και του αρμοδίου υπουργού, Κωνσταντίνου Τσιάρα, να προχωρήσει το θέμα του Δικαστικού με την εξεύρεση πιθανών κατάλληλων οικοπέδων.

Έτσι, εξετάσθηκαν επτά συνολικά προτάσεις που θα τεθούν υπ΄ όψιν των τεχνικών υπηρεσιών του Υπουργείου Δικαιοσύνης, προκειμένου να επιλεγεί το αργότερο ως τον ερχόμενο Σεπτέμβριο η καταλληλότερη.

Από `κει και πέρα τέθηκε χρονοδιάγραμα δυο χρόνων προκειμένου να αποκτήσει ο νομός Κιλκίς Δικαστικό Μέγαρο, αν στο μεταξύ κυλήσουν όλα καλά με τη διαδικασία σύμπραξης δημοσίου και ιδιωτικού τομέα, που φαίνεται ότι προκρίνεται για την κατασκευή του έργου.

Η χθεσινή σύσκεψη έλαβε χώρα μετά από συνάντηση του κ. Γεωργαντά με τον κ. Τσιάρα, στην οποία συμμετείχε και η πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Κιλκίς Ευρώπη Αρτόγλου.

Δείτε βίντεο από τη χθεσινή σύσκεψη

Σχολιάστε