My Twitter Feed

7 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

“Μας έφεραν εδώ να μας σώσουν;” -

Πέμπτη, 7 Ιανουαρίου, 2021

Πρόταση 5,7 εκ. για ύδρευση Παιονίας -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Μίνι λίφτινγκ σε σχολεία -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Ο Γεωργαντάς με την πρόεδρο ΗΔΙΚΑ -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

ΚΚΕ: Επίσκεψη λόγω κορονοϊού -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Ξανά στη θλιβερή “κανονικότητα” -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Αποχαιρετισμός στον Γιώργο Γίτσο -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

ΝΔ: Δυσαρέσκεια στη Βόρ. Ελλάδα -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Διημερίδα Υγείας στο Κιλκίς

πρόγραμμα A2Διημερίδα με θέμα “Καρκίνος του Πνεύμονα – Πρόληψη και θεραπεία” διοργανώνεται σήμερα Παρασκευή 27 και αύριο Σάββατο 28 Μαρτίου στο Συνεδριακό Κέντρο Κιλκίς.

Η διοργάνωση ανήκει στην Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς ενώ το Επιστημονικό μέρος της διημερίδας έχει αναλάβει η Πνευμονολογική – Ογκολογική Κλινική του ΑΝΘ Θεαγένειο.

Στη συνδιοργάνωση μετέχουν ο Δήμος Κιλκίς, η Καρδιοθωρακο-χειρουργική Κλινική του ΑΠΘ, ο Ιατρικός Σύλλογος Κιλκίς και ο Σύλλογος καρκινοπαθών Ν. Κιλκίς “Ο Άγιος Ευγένιος”, ενώ η όλη διοργάνωση τελεί υπο την αιγίδα της Ιατρικής Σχολής του ΑΠΘ.

Η έναρξη της διημερίδας θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 27 Μαρτίου στις 18:00 -με ελεύθερη είσοδο για το κοινό. Την έναρξη των εργασιών της διημερίδας θα κηρύξει ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας.

Στις 20:10 θα προβληθεί το Ντοκιμαντέρ «Ολυμπία», σε σκηνοθεσία Σταύρου Ψυλάκη. Το Ντοκιμαντέρ αποτελεί μία ιδέα του κ. Ιακώβ Άντζελ, το οποίο πρόσφατα έλαβε το πρώτο βραβείο κοινού στο 22ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης και θα προβληθεί για πρώτη φορά δημόσια στο Κιλκίς.

Μετά το πέρας των εισηγήσεων θα ακολουθήσει συζήτηση με το κοινό.

Το Σάββατο 28/3 θα κατατεθούν οι εξειδικευμένες εισηγήσεις από ειδικούς επιστήμονες ανά θέμα. Οι εργασίες θα ξεκινήσουν στις 10:15 και θα περαιωθούν στις 14:30. Θα ακολουθήσει συζήτηση και εξαγωγή των ειδικών συμπερασμάτων.

Η Επιστημονική Επιτροπή της διημερίδας αποτελείται από 24 διακεκριμένους και εξειδικευμένους ιατρούς.

Σχολιάστε