My Twitter Feed

31 Ιούλιος, 2019

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Η ΛαΣυ για τη Προσχολική Αγωγή -

Τρίτη, 30 Ιούλιος, 2019

Για εκσυγχρονισμό της Αυτοδιοίκησης -

Τρίτη, 30 Ιούλιος, 2019

Η νέα διοίκηση του Δήμου Παιονίας -

Τρίτη, 30 Ιούλιος, 2019

Επιτελικός για τη Κάρτα Πολίτη -

Δευτέρα, 29 Ιούλιος, 2019

Λήγει η προθεσμία για φορολογικές -

Δευτέρα, 29 Ιούλιος, 2019

«Η ισότητα δεν έχει πια χώρο» -

Δευτέρα, 29 Ιούλιος, 2019

Παγκόσμιος «χρυσός» ο Κ. Σαρκίρης -

Δευτέρα, 29 Ιούλιος, 2019

Προσκλήθηκε ο Αλέξανδρος Αλέρου -

Σάββατο, 27 Ιούλιος, 2019

Διδασκαλία ρυθμολογίας με Αναστασιάδη

H M.K.E. TEXNH Kιλκίς προσφέρει σε μικρούς και μεγάλους τη δυνατότητα να βιώσουν μια μοναδική μουσική εμπειρία με τον κορυφαίο δεξιοτέχνη και φίλο της, Κωστή Αναστασιάδη.

Ελάτε λοιπόν να απολαύσετε μια βιωματική διδασκαλία ρυθμολογίας, ένα master class με τον διεθνούς φήμης ντράμερ, τον Κιλκισιώτη μουσικό την Τετάρτη 21 Αυγούστου 2019 και ώρα 6 το απόγευμα έως τις 8 το βράδυ στην Πινακοθήκη της Τέχνης.

Ελάτε να βιώσετε την  αρμονία του ρυθμού, Ήχος = Κίνηση = Ρυθμός = Ζωή  καινα ξεναγηθείτε σε μια τοιχογραφία παραδοσιακών και μοντέρνων ρυθμών που λειτουργεί ως πολύτιμη πύλη για απόδραση στο παρελθόν, με σκοπό την έκφραση μας στο παρόν μέσα από την κατανόηση του χρόνου, τις αντιθέσεις του ρυθμού με βάση την τετρακτύν.

Το εργαστήριο είναι ανοικτό προς όλες τις τέχνες  και όλες τις ηλικίες. Μπαμπάδες και μαμάδες  πάρτε τα παιδιά σας και εγγραφείτε, γιαγιάδες και παππούδες τα εγγόνια σας, μαθητές και μαθήτριες τους φίλους σας και ελάτε  να βιώσουμε την απόλυτη αίσθηση του ρυθμού.

Ο Κωνσταντίνος Αναστασιάδης (τύμπανα-σνθεση) γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη και μεγάλωσε στο Κιλκίς. Η κλίση του στη μουσική εκδηλώθηκε από τα παιδικά του χρόνια και τελικά απέκτησε τα πρώτα του τύμπανα σε ηλικία 13 ετών. Αυτοδίδακτος μουσικός παίρνει μέρος σε τοπικά συγκροτήματα της εποχής και το 1986 αρχίζει η επαγγελματική του καριέρα και συνεργάζεται με καλλιτέχνες της χώρας του.

Το 1992 η δίψα του για γνώση τον οδηγεί στην Αμερική και παίρνει μαθήματα μουσικής στο Musicians Institute της Καλιφόρνια.

Στο διάστημα της εξάμηνης φοίτησής του (Percussion Institute) καινοτομεί ανακαλύπτοντας μία μέθοδο με το όνομα “Κύκλοι του Ρυθμού” η οποία αναγνωρίστηκε από μουσικούς υψηλού επιπέδου όπως: Jack Dejonette, Vinnie Colaiuta, Ralph Humphrey,Casey Scheuerel, Joe Porcaro, Efrain Torro, Alex Acunia. Επίσης λαμβάνει την υψηλότερη βαθμολογία στο επαγγελματικό τέστ (vocational).

Οι επαναστατικές του ιδέες τιμήθηκαν από το Μ.Ι.Τ., καθιερώνοντας τον έπαινο του “Μοναδικού Ιδιαίτερου Στυλίστα (« Unique Individual Stylist Award »).

Μετά το τέλος των σπουδών του διδάσκει στο P.Ι.Τ. παραδίδει σεμινάρια και παίρνει μέρος σε ζωντανές εμφανίσεις με τους Jimmy Mahlis, Kim Stown, Steve Bailey, Tim Landers,  The Hellenic Sounds, Brett Garsed, T.J. Helmerich, Efrain Toro, Βάσω Δημητρίου, Tamir Hendelman κ.α.

Το 1997 επιστρέφει στην Ελλάδα και συνεργάζεται με τους Theodossi Spassov, Ahmet Misirli, Levent Yildirim, Tars Lootens, Ελένη Καραϊνδρου, Θεοδώρου Q, Θύμιος Ατζακάς, Petar Ralchev, David Lynch, Manhatan Vibes, Σάκης Ζαχαριάδης, Γιώργος Λαζαρίδης, Trilok Gurtu, Thomas Siffling, Haig Yazdjian, Αντώνης Ανισέγγος, Πέτρος Δραγούμης, Παναγώτης Ανδρέου, Valeri Dimchev, Hayden Chisholm, Erkan Ogur, Milcho Leviev, Simon Nabatov, Sami Amiris, Bojan Z, Martin Gjakonovski  και πολλούς άλλους.

Τελευταία συνεργάζεται με τους:  Κώστας Θεοδώρου, Μιχάλης Σιγανίδης, Saos trio, Hemus Colectiv, Μάρθα Μαυροϊδή, Αντώνης Απέργης και δικά του μουσικά σύνολα, Didjidimensions, Kostas Anastasiadis trio.

Ο Κώστας Αναστασιάδης, έχοντας όλ’ αυτά τα χρόνια συμπράξει με ετερόκλητα μουσικά σχήματα στην παγκόσμια σκηνή, αναδεικνύει και υποστηρίζει πλέον με την ώριμη αυτοσχεδιαστική του δεξιοτεχνία, τoν μοναδικά ιδιαίτερο παλμό του μέσα στο χώρο του χρόνου.

Έχοντας διακριθεί με τον έπαινο του ¨Μοναδικά Ιδιαίτερου Στυλίστα¨ (Unique Individual Stylist Award ) που εγκαινιάστηκε από το P.I.T. (Percussion Institute of Technology) στο Los Angeles της California) ειδικά για να αποδοθεί τιμή στις καινοτόμες δεξιότητές του, ο Κώστας Αναστασιάδης ως ανήσυχος ερευνητής που σέβεται ωστόσο τις ρίζες του, μελετά και αναζητά την παράδοση και την εξέλιξη της, δημιουργώνταςδημιουργώντας ένα φρέσο κράμα διαθέσεων του ήχου .

Η δράση τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Μακεδονίας-Θράκης στο πλαίσιο του έργου “Επιχορήγηση και προβολή δράσεων για την προστασία του περιβάλλοντος και την προώθηση της πολιτιστικής δημιουργίας στη Μακεδονία και στη Θράκη” διακριτικό με τίτλο “ΔΗΜΙΟΥΡΓΩ”.

Δηλώσεις συμμετοχών στο τηλέφωνο 6946595220 , κ.Σοφία Κεσίδου

Είσοδος ελεύθερη!

Σχολιάστε