My Twitter Feed

16 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Ξανά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου, 2021

Τα είπαν για έργα υποδομών -

Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου, 2021

Κιλκίς: Ετοιμότητα για τον “Λέανδρο” -

Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου, 2021

Ξανά στις πρώτες θέσεις το Κιλκίς -

Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου, 2021

Έτοιμοι για ακραία καιρικά φαινόμενα -

Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου, 2021

“Όχι στη μονάδα του Μυτιληναίου” -

Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου, 2021

Μονάδα επεξεργασίας αποβλήτων -

Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου, 2021

Πρώτοι σε θνησιμότητα το 2020! -

Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου, 2021

Διαμαρτυρια φροντιστηριων για συστεγαση

Η Πανελλήνια Οµοσπονδία Ιδιοκτητών Κέντρων Ξένων Γλωσσών ενηµερώνει πως έχει γίνει αποδέκτης φηµών ότι ο Υπουργός Παιδείας κι ο Αναπληρωτής Υπουργός Παιδείας προωθούν εσπευσµένα στην τρέχουσα προεκλογική περίοδο, τροποποίηση του νόµου για τα κέντρα ξένων γλωσσών που θα επιτρέπει τη συστέγαση των κέντρων µε άλλα εκπαιδευτήρια, πράγµα που απαγορεύεται αυστηρά από το νόµο επί 72 χρόνια.

Σε ανακοίνωση της Ομοσπονδίας τονίζονται και τα εξής:

Σε περίπτωση που ευσταθούν οι φήµες αυτές, δηλώνουµε ρητώς ότι τιθέµεθα απέναντι σε ενέργειες που γίνονται ερήµην του κλάδου χωρίς καµία διαβούλευση και µε τρόπο άκρως ύποπτο. Η συγκεκριµένη τροποποίηση θα εξυπηρετεί µόνο τα συµφέροντα µικρών οµάδων ιδιωτικών συµφερόντων.

Είναι απορίας άξιο γιατί υπάρχει (αν τελικά υπάρχει) αυτή η σπουδή, η σιωπή και η µονόπλευρη αυτή διακριτική µεταχείριση. Επειδή τα συµφέροντα των χιλιάδων συναδέλφων θα πληγούν άµεσα από τυχόν τέτοια τροποποίηση του νόµου απαιτούµε την άµεση τοποθέτηση της κυβέρνησης και των αρχηγών των πολιτικών κοµµάτων στο επίµαχο θέµα.

Τυχόν συναινέσεις αυτής της µορφής που εξυπηρετούν µικρά ολιγοπώλια σε βάρος των χιλιάδων έντιµων επαγγελµατιών και πολιτών είναι απαράδεκτες. Τονίζουµε ότι οι διευκρινίσεις και τοποθετήσεις τόσο από πλευράς κυβέρνησης όσο και ενός εκάστου των κοµµάτων και των βουλευτών που ζητούν την ψήφο µας πρέπει να είναι άµεσες και έγκαιρες. Ζητούµε άµεση επίσηµη ενηµέρωση από τον Υπουργό.”

Σχολιάστε