My Twitter Feed

5 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Ο χρόνος άλλαξε, ο κορονοϊός όχι! -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

Επαναξιολογούνται οι διοικητές; -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

Παραμένει αναβαθμισμένος -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

Καταγγελίες υγειονομικών Κιλκίς -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

Εμβολιασμοί στα νοσοκομεία μας -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

ΣΥΡΙΖΑ: Ανησυχία για τα σχολεία -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

“Μέτρα πριν το άνοιγμα σχολείων” -

Κυριακή, 3 Ιανουαρίου, 2021

ΑΚΕ: Διαφοροποίηση στο ΣΕΝΚ -

Κυριακή, 3 Ιανουαρίου, 2021

Διακόπτει ο Μουσικός ένεκα covid

Από τον Πολιτιστικό Μουσικό Σύλλογο Κιλκίς εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

“Το ΔΣ του Πολιτιστικού Μουσικού Συλλόγου Κιλκίς, υπακούοντας στις προτροπές των ειδικών, αποφάσισε να συνεχίσει την αναστολή των δραστηριοτήτων του.

Το Σεπτέμβριο του 2019 οι πρόβες της χορωδίας του Πολιτιστικού Μουσικού Συλλόγου Κιλκίς ήταν εντατικές, προετοιμάζοντας τη συναυλία αφιέρωμα στο Γιώργο Ζαμπέτα, που πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία την 2 Νοεμβρίου του ίδιου έτους, στην αίθουσα του συνεδριακού κέντρου Κιλκίς.

Αμέσως μετά άρχισαν οι πρόβες για τις εκδηλώσεις της νέας χρονιάς, με επίκεντρο τη συναυλία-αφιέρωμα στον μεγάλο μουσικοσυνθέτη Μίκη Θεοδωράκη, με τίτλο «Όμορφη Πόλη».

Δυστυχώς όμως με την εμφάνιση της πανδημίας του Coved 19 το Φεβρουάριο του 2020, έγκαιρα, υπακούοντας στις συμβουλές των ειδικών, με αίσθημα ευθύνης, ο σύλλογος σταμάτησε τις δραστηριότητές του, μέχρι να βελτιωθούν οι συνθήκες.

Οι συνθήκες, το φετινό Σεπτέμβριο, δεν βελτιώθηκαν, γιαυτό με λύπη μεν, αλλά και περισσή ατομική και συλλογική ευθύνη, έναντι των μελών, χορωδών, μουσικών και φίλων της χορωδίας, αποφάσισε το ΔΣ την συνέχεια της αποχής από τις πρόβες και τις λοιπές δραστηριότητές του.

Τα τραγούδια, τα κείμενα, οι μουσικοί, οι χορωδοί, είναι σε πλήρη ετοιμότητα. Μόλις το επιτρέψουν οι υγειονομικές συνθήκες, ο Μουσικός Πολιτιστικός Σύλλογος Κιλκίς, θα ανταμείψει τους φίλους του με τη συναυλία «Όμορφη Πόλη», όπως είχε υποσχεθεί πριν ένα χρόνο.”

Σχολιάστε