My Twitter Feed

3 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Την Πέμπτη η Λαϊκή του Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Έργα 1,2 εκατ. για συντήρηση δρόμου -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Διακρίσεις Αίαντα στις Σέρρες

aias-kilkisΜία πολύ όμορφη διοργάνωση που έχει γίνει πλέον θεσμός, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 24 Νοεμβρίου στις Σέρρες, ο επονομαζόμενος Γύρος Πόλης Σερρών. Ο καιρός έκανε το χατίρι στους παρευρισκόμενους αφού πέρα από την δεδομένη υγρασία δεν υπήρχε βροχή την ώρα των αγώνων κι έτσι εκατοντάδες αθλητές και αθλήτριες στήθηκαν στην γραμμή της εκκίνησης για να τρέξουν σε μία διαδρομή που περνάει μέσα από την πόλη των Σερρών με αφετηρία και τερματισμό την πλατεία Ελευθερίας.

Ο Αίας Κιλκίς έλαβε μέρος στους αγώνες και κατάφερε να πετύχει σημαντικές διακρίσεις. Η μεγαλύτερη επιτυχία ήταν αναμφίβολα η πρωτιά που πέτυχε η Ραχήλ Νικολαΐδου στα 2500μ. κοριτσιών γυμνασίων με 10.21.8 μετά από υπέροχη κούρσα η οποία την οδήγησε στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου.  Εξαιρετική ήταν η εμφάνιση της Όλγας Τισένκο στην ίδια κατηγορία, η οποία κατέκτησε την 4η θέση με 11.10.0 κι έχασε ένα μετάλλιο καθαρά λόγω απειρίας καθώς ασχολείται με τον κλασικό αθλητισμό μόλις δύο μήνες και δεν έχει εμπειρία αγώνων, αλλά δείχνει ήδη το ταλέντο της κι ότι έχει πολλά να προσφέρει. Στον ίδιο αγώνα συμμετείχε η Δήμητρα Αρμουτσή η οποία δεν κατάφερε να ολοκληρώσει την διαδρομή αλλά πήρε πολύτιμες εμπειρίες που θα την βοηθήσουν στο μέλλον.

    DSC01090Στα αγόρια γυμνασίων και στην ίδια απόσταση των 2500μ., ο Μικέλ Γκόγκα, αν και ασχολείται με τις ρίψεις, με επίδοση 10.47.5 κι ύστερα από πολύ καλή προσπάθεια κατέλαβε την 6η θέση.

 Στην μεγαλύτερη απόσταση της διοργάνωσης, τα 5300μ. και στην κατηγορία κοριτσιών λυκείων και μεγαλύτερες, η Μαριλού Στάμου η οποία σιγά σιγά μπαίνει σε αγωνιστικούς ρυθμούς και βελτιώνεται συνεχώς, τερμάτισε 4η με 25.00.8. Η βαδίστρια του συλλόγου, Ζωή Νίτσα, ένιωσε ενοχλήσεις κατά τη διάρκεια του αγώνα και προτίμησε να πάει σε ένα τέμπο χαλαρώματος καθώς προέχουν οι προπονήσεις ώστε να είναι έτοιμη για το πανελλήνιο βάδην τον Μάρτιο. Παρόλα αυτά κατέλαβε την 9η θέση.

 Στην κατηγορία των δημοτικών και τα 1400μ. οι μικροί αθλητές του Αίαντα ένιωσαν τη χαρά της συμμετοχής. Ο Βασίλι Δημήτριος, 24ος, ο Καρακίδης Χρήστος 63ος κι η Τσιαμαλή Γεωργία, 66η.

Τους αθλητές συνόδεψαν οι προπονητές Αλέξανδρος Παυλίδης, Φίλιππος Μισαηλίδης και Φανή Σταμπουλή και οι γονείς των μικρών αθλητών. Αξίζει να σημειωθεί ότι στον Αίαντα καλλιεργούνται τα αγωνίσματα ημιαντοχής και αντοχής υπό την επίβλεψη των καταξιωμένων προπονητών του συλλόγου στις μεσαίες και μεγάλες αποστάσεις και με ιδιαίτερη προσοχή στις μικρές ηλικίες όπου η πρόωρη εξειδίκευση και προπόνηση που δεν αντιστοιχεί με την ηλικία μπορεί να φέρει πρόσκαιρες επιτυχίες αλλά κρύβει σοβαρούς κινδύνους για την εξέλιξη των μικρών αθλητών, κάτι που είναι ενάντια στη φιλοσοφία του συλλόγου.

Σχολιάστε