My Twitter Feed

7 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Πρόταση 5,7 εκ. για ύδρευση Παιονίας -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Μίνι λίφτινγκ σε σχολεία -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Ο Γεωργαντάς με την πρόεδρο ΗΔΙΚΑ -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

ΚΚΕ: Επίσκεψη λόγω κορονοϊού -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Ξανά στη θλιβερή “κανονικότητα” -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Αποχαιρετισμός στον Γιώργο Γίτσο -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

ΝΔ: Δυσαρέσκεια στη Βόρ. Ελλάδα -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Δ. Κιλκίς: 50 έκτακτες προσλήψεις -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

ΝΟΔΕ: Απομάκρυνση της Κ. Πάκα

Ένα από τα πιο γνωστά στελέχη της ΝΔ στο νομό Κιλκίς, η δικηγόρος στο επάγγελμα Καλλισθένη Πάκα, αποτελεί παρελθόν για τη Νομαρχιακή Επιτροπή του κόμματος (ΝΟΔΕ), στην οποία ήταν υπεύθυνη του Τομέα Δικαιοσύνης.

Με ανακοίνωση, που υπογράφει ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ, Μηνάς Παπαδόπουλος, γνωστοποιείται η απομάκρυνση της κ. Πάκα από τη θέση της επειδή “με τις πράξεις της διαφωνεί με τις θέσεις (αποφάσεις) του Προέδρου του κόμματος”.

Ποιες είναι αυτές οι “πράξεις”; Η εξής μια: Η κάθοδος της κ. Πάκα στις δημοτικές εκλογές με τον συνδυασμό του “αντάρτη” Δημήτρη Τσαντάκη. Κάθοδος, που αναμένεται ν` ανακοινωθεί επίσημα τις επόμενες μέρες, μετά και τη παρουσία της κ. Πάκα στην μεγάλη εκδήλωση του κ. Τσαντάκη στο Κιλκίς.

Το κείμενο της ανακοίνωσης του προέδρου της ΝΟΔΕ: 

“Μετά τις τελευταίες εξελίξεις (και τις αποφάσεις της) η κ. Καλλισθένη Πάκα θέτει τον εαυτό της εκτός του συμβουλίου της ΝΟΔΕ ως αρμόδια – υπεύθυνη Δικαιοσύνης.

Η απόφαση λαμβάνεται γιατί η μέχρι σήμερα αρμόδια του τομέα Δικαιοσύνης της ΝΟΔΕ με τις πράξεις της διαφωνεί με τις θέσεις (αποφάσεις) του Προέδρου του κόμματος. Σημειώνεται ότι προηγουμένως είχε ζητηθεί από την ίδια την κ. Πάκα να παραιτηθεί της θέσεως της αλλά κάτι τέτοιο δεν κατέστη δυνατό.

Ο Πρόεδρος της νομαρχιακής Κιλκίς Μηνάς Παπαδόπουλος με απόφαση του το περασμένο έτος είχε ορίσει την κ. Πάκα στη θέση αυτή, απόφαση που έγινε δεκτή και από την κεντρική Διοίκηση του κόμματος.

Ως εκ τούτου και κατόπιν των σημερινών εξελίξεων ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Κιλκίς θα ορίσει το επόμενο χρονικό διάστημα νέο/νέα υπεύθυνο/υπεύθυνη του τομέα Δικαιοσύνης.

Την απόφαση της κένωσης της θέσης του/της υπευθύνου Δικαιοσύνης της νομαρχιακής οργάνωσης θα γνωστοποιήσει με σχετικό έγγραφο της η ΝΟΔΕ Κιλκίς στην Γραμματεία Οργανωτικού.”

Σχολιάστε