My Twitter Feed

4 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Ο χρόνος άλλαξε, ο κορονοϊός όχι! -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

Επαναξιολογούνται οι διοικητές; -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

Παραμένει αναβαθμισμένος -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

Καταγγελίες υγειονομικών Κιλκίς -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

Εμβολιασμοί στα νοσοκομεία μας -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

ΣΥΡΙΖΑ: Ανησυχία για τα σχολεία -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

“Μέτρα πριν το άνοιγμα σχολείων” -

Κυριακή, 3 Ιανουαρίου, 2021

ΑΚΕ: Διαφοροποίηση στο ΣΕΝΚ -

Κυριακή, 3 Ιανουαρίου, 2021

Διαβεβαίωση για το παραμεθόριων

Την κατηγορηματική διαβεβαίωση ότι το επίδομα παραμεθορίων περιοχών θα συνεχίσει να καταβάλλεται ως έχει και μετά την 31-10-2016, έδωσε ο βουλευτής ν. Κιλκίς του ΣΥΡΙΖΑ, Θόδωρος Παραστατίδης, στην Εκτελεστική Γραμματεία της ΑΔΕΔΥ Ν. Κιλκίς.

xrima-epidomaΠαράλληλα, ο βουλευτής της ΝΔ, Γιώργος Γεωργαντάς, υποσχέθηκε στο ίδιο όργανο ότι “όπως και στο προηγούμενο διάστημα θα είναι αρωγός στο δίκαιο αίτημα” για το επίδομα.

Οι συναντήσεις της ΕΓ της ΑΔΕΔΥ Κιλκίς με τους δυο βουλευτές του νομού μας πραγματοποιήθηκαν μετά το κοινό υπόμνημα των τεσσάρων νομαρχιακών τμημάτων, Δράμας, Κιλκίς, Πέλλας και Σερρών, με το οποίο ζητείται συνάντηση με τους υπουργούς Εσωτερικών και Οικονομικών  για την οριστική επίλυση του ζητήματος.

Ωστόσο, η ΑΔΕΔΥ Κιλκίς τονίζει σε ανακοίνωση της ότι έντονη ανησυχία προκαλεί “η μεγάλη καθυστέρηση για την οριστική επίλυση του ζητήματος”, ενώ παράλληλα θυμίζει ότι έχουν δοθεί ήδη δύο παρατάσεις, η πρώτη  μέχρι 31-03-2016 και η δεύτερη μέχρι 31-10-2016.

“Πάγιο αίτημά μας είναι η έκδοση της κοινής υπουργικής απόφασης (κ.υ.α.) των Υπουργών Εσωτερικών & Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Οικονομικών και η συνέχιση της ένταξης της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς στις παραμεθόριες περιοχές”, υπογραμμίζεται στην ανακοίνωση.

Σχολιάστε