My Twitter Feed

21 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Κινητοποιήσεις για τα διόδια -

Πέμπτη, 21 Ιανουαρίου, 2021

Περί τους 500 οι εμβολιασμοί -

Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου, 2021

Και πάλι το λιανεμπόριο στη λαϊκή -

Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου, 2021

Έξι τα νέα κρούσματα σε ν. Κιλκίς -

Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου, 2021

ΔΕΥΑΠ: Απάντηση στη ΛΑΣΥ -

Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου, 2021

Χαμόγελα απ`τα 2 μόνο κρούσματα -

Τρίτη, 19 Ιανουαρίου, 2021

Η Σ. Μπεκατώρου δεν είναι η μόνη -

Τρίτη, 19 Ιανουαρίου, 2021

Τριήμερο ανάσας για το ν. Κιλκίς -

Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου, 2021

Διάλεξη για τη χαρά στη ζωή μας

Επιστημονική διάλεξη πραγματοποίησε η ψυχολόγος Έλλη Φρεγγίδου, M.Sc. την Κυριακή 18 Ιανουαρίου στο Εργατικό Κέντρο Κιλκίς, υπό την αιγίδα της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς (Συμβουλευτικός Σταθμός Νέων) και του Λαϊκού Πανεπιστημίου-Σύλλογος Επιστημόνων Κεντρικής Μακεδονίας. Η διάλεξη είχε ως θέμα “Η χαρά στη ζωή μας…”.

freggidou-elliΗ κατάμεστη αίθουσα του Εργατικού Κέντρου κατέδειξε το ενδιαφέρον του κόσμου, σε μια περίοδο οικονομικών δυσχερειών και ανέχειας, για ελπιδοφόρες και ενθαρρυντικές διεξόδους στη ζωή μας. Η κ. Ε. Φρεγγίδου αναφέρθηκε εκτενώς σε ζητήματα που παρεμποδίζουν το αίσθημα χαράς αλλά και στο πώς μπορούμε να επιδιώξουμε εμείς τη χαρά και την ουσιαστική ευτυχία μας. Επισημάνθηκε, επίσης, ότι δεν υπάρχουν μαγικές συνταγές επιτυχίας, ενώ δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση στην ευθύνη του ίδιου του ατόμου για την προσωπική του ευτυχία.

Οι συμπολίτες μας ανταποκρίθηκαν με πληθώρα ερωτημάτων και τοποθετήσεων που αφορούσαν τις πολλαπλές διαστάσεις τις χαράς, υπό το πρίσμα της φιλοσοφίας, της θρησκείας, της ιατρικής και της πολιτικής. Η ανταλλαγή απόψεων έδωσε μεγάλη χαρά στους παρευρισκομένους, οι οποίοι και διεπίστωσαν πόσο εκλείπει η επικοινωνία και η καθημερινή επαφή με τους συνανθρώπους μας από τη ζωή μας.

Σχολιάστε