My Twitter Feed

17 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Ξεκίνησε ο εμβολιασμός των 85+ -

Σάββατο, 16 Ιανουαρίου, 2021

Ξανά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου, 2021

Τα είπαν για έργα υποδομών -

Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου, 2021

Κιλκίς: Ετοιμότητα για τον “Λέανδρο” -

Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου, 2021

Ξανά στις πρώτες θέσεις το Κιλκίς -

Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου, 2021

Έτοιμοι για ακραία καιρικά φαινόμενα -

Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου, 2021

“Όχι στη μονάδα του Μυτιληναίου” -

Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου, 2021

Μονάδα επεξεργασίας αποβλήτων -

Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου, 2021

Δημοσιογράφος από ΗΠΑ σε Κιλκίς

Επίσκεψη στην Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς πραγματοποίησε ο Marc d’ Entremont, Αμερικανός δημοσιογράφος, μέλος του ΔΣ του IFWTWA (International Food, Wine and Travel Writers Association) και μπλόκερ σε HELLENIC LIFESTYLE, TRAVEL WITH PΕN AND PALATE, HELLENIC NEWS OF AMERICA, LUXEBEAT MAGAZINE, FW MAGAZINE.

Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια του ταξιδιού εξοικείωσης στην Ελλάδα, στις 4 – 6 Σεπτεμβρίου. Κατά την τριήμερη παραμονή του στην περιοχή μας, είχε την ευκαιρία να επισκεφτεί τα συμμαχικά κοιμητήρια Δοϊράνης-Πολυκάστρου, την Ειδομένη, το Σπήλαιο Κιλκίς, την εικαστική έκθεση στην Αυστροελληνική Καπναποθήκη, τους Καταρράκτες του Σκρα, τα πολεμικά μουσεία Σκρα-Ηρώων και τρία οινοποιεία της Γουμένισσας, συνοδευόμενος από την περιφερειακή σύμβουλο, υπεύθυνη σε θέματα Τουρισμού-Πολιτισμού, Μιχαλίας Καραμισάκη και υπηρεσιακούς παράγοντες της ΠΕ Κιλκίς.

Ο κ.Marc dEntremont δήλωσε εντυπωσιασμένος από την ενδοχώρα, την σημασία της περιοχής για τον 1ο Παγκόσμιο πόλεμο αλλά και το πρόσφατο προσφυγικό δράμα, καθώς και από τα εξαιρετικής ποιότητας κρασιά της Παιονίας.

Η Π.Ε Κιλκίς ευχαριστεί τα Ξενοδοχεία “Ευρυδίκη” στο Κιλκίς και “Δημοσθένης” στη Γουμένισσα για την φιλοξενία του δημοσιογράφου, καθώς και τα οινοποιεία Αϊδαρίνη, Τάτση και Χατζηβαρύτη για την παρουσίαση και γευσιγνωσία των εξαιρετικών κρασιών τους.

Σχολιάστε