My Twitter Feed

18 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Επιτυχής ο αποχιονισμός σε Κιλκίς -

Κυριακή, 17 Ιανουαρίου, 2021

Ξεκίνησε ο εμβολιασμός των 85+ -

Σάββατο, 16 Ιανουαρίου, 2021

Ξανά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου, 2021

Τα είπαν για έργα υποδομών -

Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου, 2021

Κιλκίς: Ετοιμότητα για τον “Λέανδρο” -

Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου, 2021

Ξανά στις πρώτες θέσεις το Κιλκίς -

Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου, 2021

Έτοιμοι για ακραία καιρικά φαινόμενα -

Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου, 2021

“Όχι στη μονάδα του Μυτιληναίου” -

Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου, 2021

Δεν ξεχνούν το “παραμεθορίων”

Το Νομαρχιακό Τμήμα Κιλκίς της ΑΔΕΔΥ δεν ξεχνά το θέμα της παραμονής του νομού μας στην κατηγορία των παραμεθόριων περιοχών.

epidoma-paramethories-xrima-001Έτσι, σε συνέχεια των κινητοποιήσεων του περασμένου μήνα, πραγματοποιεί έκτακτη ανοιχτή γενική συνέλευση, σήμερα Παρασκευή 22 Ιανουαρίου και ώρα 19:00 μμ, στο Εργατικό Κέντρο Κιλκίς, με την παρουσία των βουλευτών Θ. Παραστατίδη (ΣΥΡΙΖΑ) και Γ. Γεωργαντά (Ν.Δ.), του αντιπεριφερειάρχης Κιλκίς Αν. Βεργίδη, των δημάρχων Δ. Σισμανίδη  (Κιλκίς) και Χρ. Γκουντενούδη (Παιονίας) και του προέδρου του Επιμελητηρίου Κιλκίς Π. Τονικίδη.

Θυμίζουμε ότι με απόφαση της Βουλής, τον περασμένο Δεκέμβριο, το Κιλκίς και άλλοι παραμεθόριοι νομοί της Β. Ελλάδας παρέμειναν στο ευνοϊκό καθεστώς που αφορά το μηνιαίο επίδομα των 100 ευρώ, μεταθέσεις, μετατάξεις, μοριοδότηση για διορισμό κα. Ωστόσο, υπάρχουν φόβοι ότι η ως άνω παραμονή θα ισχύει μέχρι τις 31 Μαρτίου του τρέχοντος έτους, με κίνδυνο να αναθεωρηθεί.

Για το θέμα, σχετικές επαφές υπήρξαν τις προηγούμενες μέρες μεταξύ εκπροσώπων των διοικήσεων των νομαρχιακών τμημάτων της ΑΔΕΔΥ Κιλκίς, Πέλλας, Σερρών και Δράμας.

Σχολιάστε