My Twitter Feed

2 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Την Πέμπτη η Λαϊκή του Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Έργα 1,2 εκατ. για συντήρηση δρόμου -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Δεν ακούνε τους πρόσφυγες”

*Η Ειρ. Αγαθοπούλου για την επίσκεψη στις Μουριές.

Οι πρόσφυγες που φιλοξενούνται στις Μουριές, αυτό που ζητούν είναι δυνατότητα ένταξης, δουλειά, εκπαίδευση και πρόσβαση σε ιατροφαρμακευτική περίθαλψη. Ωστόσο, η κυβέρνηση “δεν θέλει να ακούει αυτούς που θεωρεί πολίτες δεύτερης κατηγορίας”.

Αυτό υπογραμμίζει η βουλευτής Κιλκίς του ΣΥΡΙΖΑ, Ειρήνη Αγαθοπούλου, σε ανάρτησή της στο Facebook μετά την επίσκεψή της στη περιοχή μαζί με τον ευρωβουλευτή του κόμματος Κ. Αρβανίτη, τον πρώην υπουργό κ. Παρασκευόπουλο και τον συνάδελφό της κ. Μυταφίδη.

Τονίζοντας ότι η επίσκεψη στο κέντρο φιλοξενίας στις Μουριές Κιλκίς πραγματοποιήθηκε χωρίς κανένα προβλήμα, η κ. Αγαθοπούλου αναφέρει στην ανάρτησή της τα εξής:

“Συνομιλήσαμε με τα παιδιά που μένουν εκεί, ακούσαμε τις ανησυχίες τους και περιηγηθηκαμε στη δομή. Αυτό που ζητούν οι άνθρωποι αυτοί είναι δυνατότητα ένταξης, δουλειά, εκπαίδευση και πρόσβαση σε ιατροφαρμακευτική περίθαλψη.

Αυτά μάλλον δεν ήθελε το Υπουργείο να ακούσουμε και για αυτό ήθελε να μας απαγορεύσει την είσοδο. Διότι η σημερινή κυβέρνηση δεν ξέρει να ακούει και δεν θέλει να ακούει αυτούς που θεωρεί πολίτες δεύτερης κατηγορίας. Έχει ευθύνες όμως, τις οποίες δεν μπορεί να κρύβει κάτω από το χαλί!

Θα επανέλθουμε με αναλυτική πληροφόρηση για τη δομή και τις ανάγκες της.”

Σχολιάστε