My Twitter Feed

8 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Παιονία: Αναλυτικά το έργο-μαμούθ -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Εμβολιασμοί για άνω των 85 ετών -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Ιός: Παραμένει σε υψηλά επίπεδα -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Υποστήριξη για τον COVID-19 -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Μέσα ατομικής προστασίας σε ΓΝΚ -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

“Μας έφεραν εδώ να μας σώσουν;” -

Πέμπτη, 7 Ιανουαρίου, 2021

Πρόταση 5,7 εκ. για ύδρευση Παιονίας -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Μίνι λίφτινγκ σε σχολεία -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Δήλωση Σούλη για προϋπολογισμό

Με αφορμή τη ψήφιση του προϋπολογισμού του 2017, ο πολιτευτής Κιλκίς της ΝΔ, Σούλης Καζαντζίδης, εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

soulis_kazantzidis9Η ψήφιση του προϋπολογισμού του οικονομικού έτους 2017 αποτελεί απαρχή για την νέα φοροκαταιγίδα η οποία θα πλήξει την ήδη βαριά άρρωστη από την λιτότητα ελληνική κοινωνία.

Την ώρα που ο λαός μας αντιμετωπίζει πια το φάσμα της ολοκληρωτικής καταστροφής του, ο κ. Τσίπρας συνεχίζει την τακτική εξαπάτησης των Ελλήνων. Η καταβολή έκτακτου βοηθήματος ενόψει Χριστουγέννων σε συνταξιούχους, παραπέμπει στις χάντρες και τα καθρεφτάκια που έδιναν κάποτε κάποιοι σε κάποιους ιθαγενείς για να τους εξαπατήσουν. Δεν μας έχει διευκρινίσει ο κ. Τσίπρας αν στις φορολογικές δηλώσεις για το τρέχον έτος θα κληθούν οι δικαιούχοι να τα επιστρέψουν διπλά ως φόρο εισοδήματος. Μας κρύβει ο πρωθυπουργός ότι επιφυλάσσει με τους πολιτικά ανίκανους συνεταίρους του (ΑΝΕΛ, Χρυσή Αυγή) μια πρωτοφανή δέσμη νέων μέτρων που θα πλήξουν ακόμη περισσότερο τα ελληνικά νοικοκυριά.

Ο νομός Κιλκίς ο οποίος είναι φύσει αγροτικός γνωρίζει ότι η νέα χρονιά θα είναι ακόμη πιο δύσκολη από κάθε άλλη. Οι αγρότες–παραγωγοί του νομού μας, έδωσαν το σύνθημα για όλους μας να σηκωθούμε επιτέλους από τον καναπέ.
Το 2017 οι Έλληνες γεωργοί και κτηνοτρόφοι θα συναντήσουν το πιο ανελέητο φορομπηχτικό πρόσωπο της δήθεν αριστερής κυβέρνησης με τα ακροδεξιά και φασιστικά δεκανίκια της, καθώς 575.000 αγρότες θα πληρώσουν υπέρμετρα αυξημένους φόρους εισοδήματος λόγω του συντελεστή φορολόγησης που από το 13% θα αυξηθεί στο 22% και η προκαταβολή φόρου εισοδήματος από 75% θα ανέλθει στο 100%. Δεν θα δικαιούνται ακόμη το αφορολόγητο (βάσει των νέων διατάξεων του ν. 4389/2016) των 8.636 έως 9.545 ευρώ.

Για τους λόγους αυτούς οι αγρότες ετοιμάζονται να κάνουν ποδαρικό με τις κινητοποιήσεις τους και θα καταστρέψουν τα σχέδια των κυβερνώντων που προσπαθούν να αποπροσανατολίσουν τον ελληνικό λαό με ηχηρά διαγγέλματα και πενιχρά βοηθήματα-ελεημοσύνες για τις γιορτές.

Οι Ελληνίδες και οι Έλληνες χόρτασαν πια τα παραμύθια και δεν πείθονται από τους μαθητευόμενους μάγους της αριστεροακροδεξιάς. Βροντοφωνάζουν ότι επιθυμούν πολιτική αλλαγή στον τόπο προς όφελος της Πατρίδας μας συνολικά και ειδικότερα προς όφελος του μέλλοντος της ελληνικής κοινωνίας που δεν είναι άλλο από τη νέα γενιά που βάλλεται από τα επικίνδυνα τερτίπια της ετερόκλητης παρεούλας που για κακή μας τύχη κυβερνά τον τόπο μας.

Σχολιάστε