My Twitter Feed

20 Μάιος, 2017

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Κινητοποιήσεις εργαζομένων ΟΤΑ -

Σάββατο, 20 Μάιος, 2017

Δράσεις για ιστορικό τουρισμό -

Παρασκευή, 19 Μάιος, 2017

Υπογραφές για Δήμο Γουμένισσας -

Πέμπτη, 18 Μάιος, 2017

Μόνο το ΠΑΜΕ συγκέντρωση -

Τετάρτη, 17 Μάιος, 2017

Διήμερη απεργία της ΠΟΕ-ΟΤΑ -

Τετάρτη, 17 Μάιος, 2017

Τι θέλει η επιχειρηματικότητα -

Τετάρτη, 17 Μάιος, 2017

Διήμερη αποχή των δικηγόροι -

Τετάρτη, 17 Μάιος, 2017

ΕΒΕ: Ημερίδα για εξαγωγές -

Δευτέρα, 15 Μάιος, 2017

Δήλωση Σούλη για «Καπνική»

Σε δήλωσή του για την υπόθεση της ΚΑΠΝΙΚΗ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ Α.Ε, ο πολιτευτής Κιλκίς της ΝΔ Ανασταάσιος Καζαντζίδης αναφέρει τα εξής:

«ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ / MEPOΣ ΔEYTEPO – Aτομικά και κοινωνικά δικαιώματα / ‘Αρθρο 22- Προστασία της εργασίας, Παράγραφος 1. H εργασία αποτελεί δικαίωμα και προστατεύεται από το Kράτος, που μεριμνά για τη δημιουργία συνθηκών απασχόλησης όλων των πολιτών και για την ηθική και υλική εξύψωση του εργαζόμενου αγροτικού και αστικού πληθυσμού.

Η ρητή αυτή διατύπωση – επιταγή του υπέρτατου νόμου του ελληνικού κράτους όπως το Σύνταγμα αποτυπώνει πλήρως και σε λίγες μόνο λέξεις την έννοια και την ουσία του όρου εργασία. Εννοια και λέξη την οποία πλήττει η δυσάρεστη εξέλιξη ενός φορέα που εποπτεύεται από το Υπουργείο Οικονομικών (ΠΑΕΓΑΕ – θυγατρική εταιρεία της Εθνικής Τραπέζης) η οποία είναι υπεύθυνη για την δεινή οικονομική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει μια εκ των κορυφαίων παγκοσμίως ελληνικών εταιρειών καπνού όπως είναι η ΚΑΠΝΙΚΗ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ Α.Ε. η οποία εδρεύει στον νομό Κιλκίς (οικισμός Σιταριά του Δήμου Παιονίας).

Σε μια εποχή όπου η κρίση χτυπά την πόρτα όλο και περισσότερων συμπατριωτών μας έρχεται ένας επίσημος κρατικός φορέας όπως η προαναφερόμενη ΠΑΕΓΑΕ η οποία ελέγχεται από τον εκάστοτε Υπουργό Οικονομικών να βάλει λουκέτο σε μια ταχέως αναπτυσσόμενη ΕΛΛΗΝΙΚΗ εταιρεία ανά τον κόσμο και να σπρώξει στην δίνη της ανεργίας 550 εργαζόμενους μέλη οικογενειών που κατάγονται στην πλειονότητα τους αν όχι όλοι από την ευρύτερη περιοχή του Ν. Κιλκίς.

Είναι η ώρα επιτέλους η ελληνική κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ να αναλάβει τις ευθύνες της και να επιλύσει ταχύτατα το όποιο ζήτημα έχει δημιουργηθεί από τις αποφάσεις των ανευθυνοϋπεύθυνων της ΠΑΕΓΑΕ αποτρέποντας το οριστικό κλείσιμο μιας εταιρείας που προσφέρει και στηρίζει τόσο το ελληνικό δημόσιο όσο, πολύ περισσότερο, δουλειά και άρα χρήματα – έσοδα σε δεκάδες ελληνικά νοικοκυριά.

Κύριοι της πλέον επικίνδυνης και ετερόκλητης πολιτικής παρέας που έχει την ψευδαίσθηση ότι κυβερνάει αυτό τον τόπο φανείτε για μια φορά έστω χρήσιμοι και συμβάλλετε με απτά και χειροπιαστά δείγματα στην εξασφάλιση λειτουργίας της επιχείρησης ΚΑΠΝΙΚΗ Μιχαηλίδη και στην διατήρηση των θέσεων εργασίας των δεκάδων συμπατριωτών μας που αποτελούν το προσωπικό της εταιρείας.

Ειδάλλως ένας είναι ο δρόμος να φύγετε όσο γίνεται γρηγορότερα γιατί ο Νομός Κιλκίς δεν μπορεί να σηκώσει το βάρος μιας νέας αποτυχίας σας.»

Σχολιάστε