My Twitter Feed

14 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Νέες αναρτήσεις για δασικ. χάρτες -

Τετάρτη, 13 Ιανουαρίου, 2021

“Ριγμένες” οι επιχειρήσεις του Κιλκίς -

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου, 2021

Υγειονομικοί: Εμβόλιο μόνο το 33%! -

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου, 2021

Μονοψήφιοι αριθμοί κρουσμάτων -

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου, 2021

Αδειάζει από ασθενείς covid το ΓΝΚ -

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου, 2021

Νέα οχήματα στο Δήμο Παιονίας -

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου, 2021

Χωρίς δομή Αναφοράς το Κιλκίς -

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου, 2021

Ανδρίτσος: Ανακρίβειες ΠΟΕΔΗΝ -

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου, 2021

Δήλωση από Σούλη Καζαντζίδη

Μετά την επίσημη ανακήρυξη του εκλογικού συνδυασμού της ΝΔ στο ν. Κιλκίς ο υποψήφιος βουλευτής της παράταξης Αναστάσιος (Σούλης) Καζαντζίδης προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

kanatznidis_soulis-001‘’ Με αίσθημα τιμής αποδέχθηκα την  πρόταση της Νέας Δημοκρατίας  να είμαι υποψήφιος βουλευτής στο ν. Κιλκίς. Η τιμή είναι μεγάλη και η ευθύνη ακόμη μεγαλύτερη. Με δεσμεύουν να αγωνιστώ και να συμβάλλω με όλες μου τις δυνάμεις για τη νίκη και την αξιοπρέπεια της Παραταξής μας.

Δηλώνω παρών στα δύσκολα.

Για την Πατρίδα, για την Παράταξη για τον Τόπο μου.

Η Πατρίδα έχει δοκιμαστεί απίστευτα σκληρά τα τελευταία χρόνια από την οικονομική κρίση και επιτέλους στέκεται όρθια και ασφαλής στην ευρωπαϊκή οικογένεια.

Η ΝΔ , η παράταξη των μεγάλων επιλογών, που ιστορικά έχουν δικαιωθεί, αναγκάστηκε να πάρει επώδυνες συχνά αποφάσεις, με αποκλειστικό γνώμονα το συμφέρον της χώρας. Μια χώρα βυθισμένη στα χρέη και στην ανυποληψία, με πολλές θυσίες και κόπους, ξαναβρίσκει το βηματισμό της στην οικονομία και στην ανάπτυξη. Από το βαθύ σκοτάδι επανέρχεται στο φως και σε περιβάλλον οικονομικής σταθερότητας.

Με σχέδιο, με οργάνωση αλλά και με μεταρρυθμιστικές προσπάθειες οι οποίες επιβάλλεται να συνεχιστούν για  να βελτιώσουν την οικονομική και αναπτυξιακή θέση της χώρας μας.

Η νέα Ελλάδα βγαίνει από τη μεγάλη περιπέτεια, με περηφάνια και αξιοπρέπεια, έχοντας ανακτήσει τη διεθνή αξιοπιστία της.

Τις θετικά μεταβαλλόμενες συνθήκες έχουν ήδη αρχίσει να νιώθουν οι πολίτες, οι οποίοι αναγνωρίζουν στο σύνολό τους ότι η ΝΔ είναι η μόνη υπεύθυνη δύναμη που εγγυάται το παρόν και το μέλλον της Πατρίδας μας.

Ότι με κόπο χτίστηκε δε μπορεί να αφεθεί εκτεθειμένο σε πολιτικούς ερασιτεχνισμούς, σε  πειραματισμούς που ενέχουν τον κίνδυνο να επιστρέψουν τη χώρα σε σκοτεινές και επικίνδυνες ατραπούς.

Με το βλέμμα μπροστά, με μοναδικά μου εφόδια τις αξίες της Παράταξης, την καθαρότητα των θέσεών μου,  και την αλήθεια, δίνω το παρών μου στην εκλογική μάχη της 25ης Ιανουαρίου.

 Καλώ τους πολίτες του ν. Κιλκίς  να συμπορευθούμε σε μια νέα προσπάθεια, με πρόταγμα την ενότητα, και τη συνεννόηση για κοινές επιδιώξεις που ισχυροποιούν την προοπτική του τόπου μας.

Ως νέος πολιτικός, εκείνο για το οποίο μπορώ να τους διαβεβαιώσω είναι ότι πολιτεύομαι  με το πολιτικό επιχείρημα της αλήθειας.

Και ότι είμαι πάντοτε παρών στα δύσκολα,

για το καλό της ιστορικής μας παράταξης

για το καλό και το συμφέρον της Πατρίδας και του τόπου.

Η νίκη της ΝΔ στις επερχόμενες εκλογές θα σημάνει τη συνέχιση της συστηματικής προσπάθειας και δουλειάς για την οικονομική ανάκαμψη της χώρας.  Πάμε μπροστά! ‘’  

Βιογραφικό

Ο Αναστάσιος (Σούλης) Καζαντζίδης γεννήθηκε το 1965 στο Κιλκίς.

Σπούδασε στην Παιδαγωγική Ακαδημία Αλεξανδρούπολης.

Έχει εργαστεί ως δάσκαλος σε Δημοτικά Σχολεία της Περιφέρειας Κιλκίς και Θεσσαλονίκης.

Πολιτική δραστηριότητα

– Πρόεδρος ΟΝΝΕΔ Κιλκίς

 – Μέλος της Κεντρικής Επιτροπής της ΝΔ επί δύο συνεχόμενες θητείες κατά το 8ο και 9ο Συνέδριο της παράταξης το 2010 και το 2013.

– Συνεργάτης στη Γραμματεία Πολιτικού Σχεδιασμού της ΝΔ και  σύμβουλος στο τμήμα επικοινωνίας του κόμματος στον τομέα του διαδικτύου.

– Έχει καταθέσει μαχητικές θέσεις και προτάσεις για πολιτικά ζητήματα τοπικού και ευρύτερου ενδιαφέροντος με πλούσια αρθρογραφία στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο.

Με  πυκνή αρθρογραφία και με μαχητικές παρουσίες του σε τηλεοπτικούς σταθμούς πρωτοστάτησε στον αγώνα για την απόσυρση του βιβλίου ιστορίας της Στ’ Δημοτικού με την ανεκδιήγητη αναφορά της Μ. Ρεπούση περί ‘’συνωστισμού’’ για την ανθρωποσφαγή στη Σμύρνη  

Είναι έγγαμος με την οφθαλμίατρο Κορίνα Γραμματικοπούλου και έχουν δύο κόρες.

Σχόλια
One Response to “Δήλωση από Σούλη Καζαντζίδη”
  1. Ο/Η Lena λέει:

    Καμία αναφορά στην ενταξη του υποψηφίου ΝΔ στην Πολιτική Άνοιξη. Προσποιούνται ότι δεν εχει υπάρξει, παραλείπουν να την βάλουν στο πολιτικό τους βιογραφικό. Διερωτώμαστε γιατί….Το δίκτυο 21 ξανά και ξανά μαζί μας.

Σχολιάστε