My Twitter Feed

20 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Χαμόγελα απ`τα 2 μόνο κρούσματα -

Τρίτη, 19 Ιανουαρίου, 2021

Η Σ. Μπεκατώρου δεν είναι η μόνη -

Τρίτη, 19 Ιανουαρίου, 2021

Τριήμερο ανάσας για το ν. Κιλκίς -

Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου, 2021

Χώρος για φιλοξενία των αστέγων -

Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου, 2021

Κιλτίδης: Διολίσθηση σε διαστροφή! -

Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου, 2021

“Στηρίξτε τις επιχειρήσεις” -

Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου, 2021

Επιτυχής ο αποχιονισμός σε Κιλκίς -

Κυριακή, 17 Ιανουαρίου, 2021

Ξεκίνησε ο εμβολιασμός των 85+ -

Σάββατο, 16 Ιανουαρίου, 2021

Γυναίκες ΑΟΚ: Λύτρωση στο τέλος

Με την Θάλεια Διαμαντίδου να σκοράρει στο 90′ ο Κιλκισιακός έστω και δύσκολα πήρε τη νίκη με 1-0 στη Νέα Πέλλα επί των Ασπρόμαυρων Αμαζόνων.
Το παιχνίδι ήταν στα πλαίσια της έκτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής, με τον ΑΟΚ να φτάνει στη τρίτη του νίκη, μετρώντας έως τώρα εννιά βαθμούς. Τη Κυριακή υποδέχεται τις Νεφέλες Κατερίνης.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν μέτριο ποιοτικά, με τον Κιλκισιακό να μη μπορεί να βγάλει στο γήπεδο τα στοιχεία που δουλεύονται στις προπονήσεις. Είχε δύο ευκαιρίες με την Μουρατίδου και τη Χατζηγεωργιάδου, ενώ και οι γηπεδούχες είχαν τις στιγμές τους να σκοράρουν, όμως η τερματοφύλακας Τσιραπίδου είχε σωστές τοποθετήσεις.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΑΟΚ είχε τη πρωτοβουλία των κινήσεων, έψαξε το γκολ, όμως η Χατζηγεωργιάδου και η Καραβασίλη δε βρήκαν στόχο.

Στο 84′ η Φούρναρη με ατομική ενέργεια βγήκε τετ-α-τετ όμως τη σταμάτησε η τερματοφύλακας. Τελικά στο 90′ η Κουτσουραδή έκανε τη προωθημένη μπαλιά στη Διαμαντίδου, αυτή εκμεταλλεύτηκε τη ταχύτητά της και με λόμπα έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.
ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ: Τσιραπίδου, Πουλιοπούλου (59′ Κουτσουραδή), Παρπαρά (50′ Διαμαντίδου), Τζιτζίδου, Μουρατίδου, Αναστασιάδου, Βασιλειάδου, Χατζηγεωργιάδου (74′ Ασκονίδου), Καραβασίλη, Φούρναρη, Αδαμίδου.
Σχολιάστε