My Twitter Feed

12 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Πάντα ανησυχία από τα κρούσματα -

Δευτέρα, 11 Ιανουαρίου, 2021

“Εγκληματικό άνοιγμα σχολείων” -

Δευτέρα, 11 Ιανουαρίου, 2021

ΠΟΕΔΗΝ: Απαράδεκτη κατάσταση -

Κυριακή, 10 Ιανουαρίου, 2021

Το ΓΝΚ και η διασπορά του ιού -

Κυριακή, 10 Ιανουαρίου, 2021

Το Κιλκίς έχασε και τον Θ. Παυλίδη -

Κυριακή, 10 Ιανουαρίου, 2021

Απολογισμός με κριτική για όλα -

Σάββατο, 9 Ιανουαρίου, 2021

Έφυγε από τον ιό κι ο Δημ. Ταταρίδης -

Σάββατο, 9 Ιανουαρίου, 2021

Μικρός ο αριθμός των κρουσμάτων -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Γραφείο για δανειολήπτες σε Κιλκίς

Γραφείο Ενημέρωσης και Υποστήριξης Δανειοληπτών (ΓΕΥΔ) θα δημιουργηθεί στο Κιλκίς και σε άλλες πόλεις της χώρας, σύμφωνα με τον σχεδιασμό του υπουργείου Οικονομίας που εγκρίθηκε στη σημερινή συνεδρίαση του Κυβερνητικού Συμβουλίου Οικονομικής Πολιτικής (ΚΥΣΚΟΙΠ).

Τα ΓΕΥΔ θα εξυπηρετούν άμεσα τον πολίτη, εστιάζοντας στην ενημέρωση (Κώδικας Δεοντολογίας Τραπεζών, πλειστηριασμοί, πώληση δανείων σε funds, νόμος Κατσέλη, Εξωδικαστικός Μηχανισμός Ρύθμισης Οφειλών κοκ) και στην παροχή συμβουλών. Θα συστεγάζονται δε, σε δημόσιες υπηρεσίες αιχμής που εξυπηρετούν πολίτες και θα στελεχωθούν με δημόσιους υπαλλήλους που θα επιμορφωθούν κατάλληλα.

Τις επόμενες εβδομάδες θα δημιουργηθεί στις εγκαταστάσεις της Ειδικής Γραμματείας Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους το πρώτο πιλοτικό Γραφείο, ενώ αμέσως μετά θα ακολουθήσουν δύο ακόμα σε Αθήνα και Πειραιά, καθώς και στις υπόλοιπες 12 πρωτεύουσες  περιφερειών. Η ανάπτυξη του δικτύου στο σύνολό του, θα ακολουθήσει τους επόμενους μήνες.

Συνολικά, το δίκτυο θα περιλαμβάνει 120 ευέλικτα Γραφεία Ενημέρωσης και Υποστήριξης Δανειοληπτών με τις αρμοδιότητες ολοκληρωμένης πληροφόρησης των Κέντρων Ενημέρωσης και Υποστήριξης Δανειοληπτών (ΚΕΥΔ).

 

 

 

 

Σχολιάστε