My Twitter Feed

12 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Αδειάζει από ασθενείς covid το ΓΝΚ -

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου, 2021

Νέα οχήματα στο Δήμο Παιονίας -

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου, 2021

Χωρίς δομή Αναφοράς το Κιλκίς -

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου, 2021

Ανδρίτσος: Ανακρίβειες ΠΟΕΔΗΝ -

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου, 2021

Πάντα ανησυχία από τα κρούσματα -

Δευτέρα, 11 Ιανουαρίου, 2021

“Εγκληματικό άνοιγμα σχολείων” -

Δευτέρα, 11 Ιανουαρίου, 2021

ΠΟΕΔΗΝ: Απαράδεκτη κατάσταση -

Κυριακή, 10 Ιανουαρίου, 2021

Το ΓΝΚ και η διασπορά του ιού -

Κυριακή, 10 Ιανουαρίου, 2021

Γράφει ιστορία στο βόλεϊ ο Αίας!

Ο Α.Σ. Αίας Κιλκίς είναι ένα από τα μεγαλύτερα και πολυπληθέστερα αθλητικά σωματεία του νομού με περισσότερους από 400 αθλητές & αθλήτριες σε 5 διαφορετικά αθλήματα (Βόλεϊ, Στίβος, Τζούντο, Ποδηλασία, Ενόργανη Γυμναστική) με αθλητική αναγνώριση στις αντίστοιχες Ομοσπονδίες και πιστοποιημένους προπονητές.

aias-kilkisΤο Πρότυπο Αθλητικό Κέντρο Ατέρμων τα τελευταία χρόνια δραστηροποιείται σε ποικίλες αθλητικές δράσεις αλλά και εκπαιδευτικές δραστηριότητες στις άρτιες εγκαταστάσεις του.

Το τμήμα Πετοσφαίρισης του Αίαντα τα τελευταία χρόνια διαγράφει μια διόλου ευκαταφρόνητη πορεία στα πρωταθλήματα της Μακεδονίας, σε όλες της ηλικιακές κατηγορίες (Παγκορασίδες, Κορασίδες, Γυναίκες) με αποκορύφωμα την περσινή πορεία των Παγκορασίδων που αναδείχθηκαν δευτεραθλήτριες ενώ ταυτόχρονα αριθμεί στις τάξεις του 4 τμήματα υποδομών, 2 προαγωνιστικές ομάδες και προετοιμάζει την είσοδο και Ανδρικής ομάδας στο πρωτάθλημα.

Με την καθοριστική ενίσχυση του Αθλητικού Κέντρου ΑΤΕΡΜΩΝ ως Μέγα Χορηγού, η γυναικεία όμαδα του Αίαντα συγκέντρωσε 6 διαμάντια που έγραψαν ιστορία στις σελίδες του Ελληνικού Βόλεϊ και ετοιμάζονται να γράψουν ιστορία στο Βόλεϊ της πόλης μας.

Ο πήχης για την ομάδα του Αίαντα έχει ανεβεί πολύ ψηλά -και πως αλλιώς να γίνει όταν έχει στις τάξεις του αθλήτριες όπως Βλάχου, Κυριακίδου, Καρδαμανίδου, Σωτηρίου, Νικολαΐδου και Παρασκευαΐδου- και περιμένουμε με αγωνία να ζήσουμε πρωτόγνορες συγκινήσεις για το Βόλεϊ στο Κιλκίς και ταυτόχρονα ελπίζουμε να αποτελέσει πόλο έλξης προς τον αθλητισμό για τα νέα παιδιά.

Ήδη η ομάδα του Αίαντα προκρίθηκε με άνεση στον ημιτελικό του Κυπέλλου Μακεδονίας, με αντίστοιχη άνεση πέτυχε μία πρωτόγνωρη πρόκριση για τα Κιλκισιώτικα δεδομένα στην επόμενη φάση του κυπέλλου Ελλάδος απέναντι στον ΑΣΚ ΛΑΓΚΑΔΑ -μία ομάδα που πρωταγωνιστεί στην Α2 εθνική κατηγορία- και πλέον περιμένει με ανυπομονησία την έναρξη του πρωταθλήματος και τις κληρώσεις στα 2 κυπέλλα.

Ο στόχος της ομάδας; Τίποτα λιγότερο από το νταμπλ!

Ραντεβού στις κερκίδες για να γράψουμε ιστορία!

Σχολιάστε