My Twitter Feed

1 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Την Πέμπτη η Λαϊκή του Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Έργα 1,2 εκατ. για συντήρηση δρόμου -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Όχι στην πανδημία πανικού”

“Η πανδημία του πανικού και της παραπληροφόρησης είναι χειρότερη και πιο ανησυχητική από τον ίδιο τον κοροναϊό”, υπογραμμίζει το Νοσοκομείο Γουμένισσας, με αφορμή τη περίπτωση υπαλλήλου του Ιδρύματος, για την οποία τελικά υπήρξε αρνητικό πόρισμα όσον αφορά την ασθένεια.

Η σχετική ανακοίνωση του Νοσοκομείου:

“Από την ημέρα που επιβεβαιώθηκε το πρώτο κρούσμα κοροναϊού στην Θεσσαλονίκη έχουν έρθει στο Νοσοκομείο Γουμένισσας ουκ ολίγα περιστατικά πιθανής προσβολής του ιού. Όλα τα χειρίστηκαν τόσο το ιατρικό όσο και το νοσηλευτικό προσωπικό με την δέουσα προσοχή και σημασία και με βάση το Πρωτόκολλο αντιμετώπισης. Κανένας ασθενής έως τώρα δεν ήταν φορέας του Κοροναϊού.

Το ίδιο συνέβη και με την υπάλληλο του Νοσοκομείου μας. Συμπτώματα γρίπης μας ανάγκασαν να στείλουμε τάχιστα δείγμα της, στο ΑΧΕΠΑ όπου και μέσα σε λιγότερο από είκοσι τέσσερις ώρες βγήκε το πόρισμα το οποίο ήταν αρνητικό.

Ας επιδείξουμε λοιπόν λίγη σύνεση και προσοχή σε αυτά που ακούγονται. Ας σταματήσει εδώ η κινδυνολογία και η παραφιλολογία τα οποία το μόνο που κάνουν είναι να δημιουργούν λανθασμένες εντυπώσεις και άσκοπα πανικό χωρίς ουσιαστικό λόγο.

Κανένας πολίτης που μέχρι σήμερα πέρασε το κατώφλι των ΤΕΠ του Νοσοκομείου Γουμένισσας δεν είναι φορέας του Κοροναϊού. Όποιος εμφανίζει συμπτώματα γρίπης ή κρυολογήματος δεν είναι κατ’ ανάγκη φορέας.

Εάν υπάρξει κάποιο επιβεβαιωμένο κρούσμα τότε το Νοσοκομείο είναι το πρώτο που θα επιστήσει την προσοχή στου πολίτες.”

Σχολιάστε