My Twitter Feed

3 Φεβρουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

“Στη ΝΔ κάποιοι τρώνε δικούς της” -

Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου, 2021

Ο Βιεϊρίνια στον ΣΦ ΠΑΟΚ Κιλκίς -

Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου, 2021

Καλείται συνεταιριστική τράπεζα -

Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου, 2021

Ναι αλλά γινόμαστε …Χόλυγουντ! -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Έχει Ευζώνους και η Ευρυτανία; -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Παίρνουμε πάλι την ανηφόρα; -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Ποιοι εκλέχτηκαν στη νέα ΝΕ Κιλκίς -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

“Υποβάθμιση και της Γουμένισσας” -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Γκουντενούδης:Κύμα ενθουσιασμού

toumpa_5

Ήταν μια ξεχωριστή συγκέντρωση, αυτή που πραγματοποιήθηκε στην Τούμπα το βράδυ της περασμένης Πέμπτης. Εντυπωσιακή σε όγκο και παλμό, έφερε στην επιφάνεια και τη συγκινησιακή φόρτιση του υποψηφίου Δημάρχου Παιονίας Χρήστου Γκουντενούδη.

toumpa_6Στην αρχή της ομιλίας του, ο επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης ‘’Παιονία Ισχυρή’’ τόνισε τους ιδιαίτερους δεσμούς του με την Τούμπα. ‘’Αυτό το αγροτικό χωριό με στήριξε στα πρώτα μου επιχειρηματικά βήματα. Έχω δε τη βεβαιότητα ότι θα με στηρίξει και πάλι και θα μου εμπιστευθείτε τη Διοίκηση του Δήμου’’ είπε απευθυνόμενος στους δημότες του οικισμού.

Ο κ. Γκουντενούδης ανέπτυξε με σαφήνεια την αυτοδιοικητική πρόταση του Συνδυασμού του για την ερχόμενη πενταετία στο Δήμο Παιονίας και στάθηκε ιδιαίτερα στα έργα που πρέπει να υλοποιηθούν στον οικισμό: στα έργα εσωτερικής οδοποιίας, στην ανάπλαση της εισόδου, στην κατασκευή σύγχρονου πολιτιστικού κέντρου, στη διαμόρφωση του αύλειου χώρου του γηπέδου, στην οργάνωση των κτηνοτροφικών χώρων. Για το δημοτικό σχολείο του χωριού είπε ότι δόθηκε πραγματική μάχη για τη συνέχιση της λειτουργίας του ώστε το χωριό να μείνει ζωντανό.

Τέλος παρουσίασε τους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους της Δημοτικής Ενότητας Ευρωπού καθώς και τους υποψηφίους της τοπικής κοινότητας Τούμπας κ.κ. Κωνσταντίνο Αφεντούλη, Ευδοξία Ματζίρη, Μαρία Πένκη και Ασημάκη Τεπερίδη.

AGIOSPETROS_11Εξίσου μαζική ήταν και η συγκέντρωση της επομένης μέρας στον Άγιο Πέτρο. Εκεί, οι δημότες επιφύλαξαν θερμή υποδοχή στον κ. Γκουντενούδη ο οποίος σχολίασε ότι το κύμα ενθουσιασμού θα μετατραπεί σε μεγαλειώδη νίκη της Παιονίας και των δημοτών της!

Στη συνέχεια ανέλυσε τις προγραμματικές θέσεις της ‘’Παιονίας Ισχυρής’’ δίνοντας ιδιαίτερη βαρύτητα στην αγροτική ανάπτυξη, στις υποδομές, στη διοίκηση και στην κοινωνική προστασία. Υπογράμμισε το σοβαρό ρόλο που πρέπει να διαδραματίσουν οι τοπικές κοινότητες στα δρώμενα του Δήμου. ‘’Οι εκπρόσωποι των συμβουλίων στις τοπικές κοινότητες δεν είναι ούτε απλοί παρατηρητές, ούτε διαχειριστές. Τους θέλουμε κοντά μας, είναι σύμμαχοι και συνεργάτες μας. Να έχουν λόγο και ρόλο αποφασιστικό στα ζητήματα της περιοχής μας.’’ ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ως προς τα προτεινόμενα έργα για τον Άγιο Πέτρο σημείωσε:

 – την ένταξη του βιολογικού καθαρισμού σε χρηματοδοτικό πρόγραμμα

 – τα έργα αναπλάσεων – αισθητικών παρεμβάσεων στην κεντρική πλατεία

 – την αξιοποίηση δημοτικού αναψυκτηρίου

pol6 – τη βελτίωση ποιότητας ζωής – αξιοποίηση κοινόχρηστων χώρων για κοινωφελείς χρήσεις (νέα πάρκα, παιδικές χαρές, χώροι πρασίνου)

– τη λήψη μέτρων αντιπλημμυρικής προστασίας οικισμού

-την κατασκευή του  αγροτικού δρόμου που οδηγεί στις καλλιέργειες προς τον Αξιό ποταμό

– την κατασκευή νέων ασφαλτοτάπητων σε δρόμους που έχουν φθαρεί

– τη συντήρηση αγροτικής οδοποιίας

– την οργάνωση της κτηνοτροφικής περιοχής – τη δημιουργία απαραίτητων υποδομών

– την κατασκευή τριών ραντιστικών με ανεξάρτητο νερό από το υδρευτικό δίκτυο.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Παιονίας κάλεσε τους δημότες του Αγίου Πέτρου να εμπιστευθούν την ‘’Παιονία Ισχυρή’’ , να συμπορευθούν όλοι μαζί για το καλό και το συμφέρον του τόπου.

Τέλος, παρουσίασε τους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους της Δημοτικής Ενότητας Ευρωπού καθώς και τους υποψηφίους της τοπικής κοινότητας Αγίου Πέτρου κ.κ. Κατερίνα Βέλλιου, Λάζαρο Καραστογιάννη, Μαρία Κότελη, Δήμητρα Μαυρουδή.

pol3Στη λαϊκή και στα καταστήματα του Πολυκάστρου

Τη λαϊκή αγορά και τα εμπορικά καταστήματα του Πολυκάστρου επισκέφθηκε ο υποψήφιος Δήμαρχος Παιονίας Χρήστος Γκουντενούδης το Σάββατο 10 Μαΐου.

Ο κ. Γκουντενούδης, συνοδευόμενος από υποψήφιους δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους της «Παιονίας Ισχυρής», είχε την ευκαιρία να συνομίλησε με παραγωγούς, πωλητές, καταστηματάρχες και καταναλωτές και άκουσε  με προσοχή τα θέματα που του έθεσαν.

Δελτίο τύπου από ‘’Παιονία Ισχυρή’’

Σχολιάστε