My Twitter Feed

31 Δεκεμβρίου, 2020

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Την Πέμπτη η Λαϊκή του Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Έργα 1,2 εκατ. για συντήρηση δρόμου -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Γιόρτασε την απελευθέρωση

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα γιορτάστηκε την Κυριακή 20 Οκτωβρίου στην Αξιούπολη η απελευθέρωση της πόλης.

Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας και του αρχιερατικού συλλείτουργου έγινε δοξολογία και επιμνημόσυνη δέηση χοροστατούντων του μητροπολίτη κ. Δημητρίου και του μητροπολίτη Αρκαλοχωρίου Καστελλίου και Βιάννουκ. Ανδρέα.

Ακολούθησε εκδήλωση στην ενοριακή αίθουσα Άξιον Εστί, με καλωσόρισμα του προέδρου της Κοινότητας Αξιούπολης Κύρου Καλαβάζη, χαιρετισμό από τον δήμαρχο Παιονίας Κωνσταντίνο Σιωνίδη και εκφώνηση ομιλίας από τον συγγραφέα Χρήστο Ίντο. Στην συνέχεια διαβάστηκαν κείμενα από την λέσχη ανάγνωσης «Υπατία» του λαϊκού Πανεπιστημίου Παιονίας και η εκδήλωση έκλεισε με τραγούδια από την χορωδία του μουσικού πολιτιστικού συλλόγου Αξιούπολης «Αξιον Εστί».

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης μεταξύ άλλων, ο υφυπουργός Γιώργος Γεωργαντάς, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ειρήνη Αγαθοπούλου Ειρήνη, οι πρώην δήμαρχοι Χρήστος Γκουντενούδης και Γιάννης Πολυχρονίδης, δημοτικοί σύμβουλοι, τοπικοί σύμβουλοι και πρόεδροι συλλόγων.

Η εκδήλωση διοργανώθηκε από την Κοινότητα Αξιούπολης και την παρουσίασε το μέλος της, Αμπράζη Ελένη.

Ευχαριστήριο για καθαρισμό κοιμητηρίων

Σημαντική ημέρα η Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2019, για την κοινότητα Αξιούπολης. Αποδείξατε έμπρακτα την αγάπη σας για τον τόπο μας και μέσα από την πρώτη εθελοντική δράση καταλάβαμε ότι είστε πρόθυμοι να βοηθήσετε στην πολύπλευρη και ποικιλόμορφη ανάπτυξη του.

Θα θέλαμε να ευχαριστούμε τους Προέδρους και τα μέλη των Συλλόγων της Αξιούπολης καθώς και τους κατοίκους όπου βοήθησαν εθελοντικά στον καθαρισμό των κοιμητηρίων. Μπράβο σε όλους εσάς που καταφέρατε με όρεξη και συνεργασία να περάσετε το μήνυμα του εθελοντισμού με επιτυχία.

Σχολιάστε