My Twitter Feed

3 Φεβρουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Ο Βιεϊρίνια στον ΣΦ ΠΑΟΚ Κιλκίς -

Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου, 2021

Καλείται συνεταιριστική τράπεζα -

Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου, 2021

Ναι αλλά γινόμαστε …Χόλυγουντ! -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Έχει Ευζώνους και η Ευρυτανία; -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Παίρνουμε πάλι την ανηφόρα; -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Ποιοι εκλέχτηκαν στη νέα ΝΕ Κιλκίς -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

“Υποβάθμιση και της Γουμένισσας” -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Κοιτάμε Μπροστά χωρίς απόβλητα -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Γιορταστικές εκδηλώσεις ΑΚΡΙΤΩΝ

Τα κάλαντα για το νέο χρόνοΚάλαντα έψαλαν οι «Ακρίτες» την παραμονή των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς στα μέλη και τους φίλους του Πολυκάστρου και των γύρω οικισμών, από το Πευκόδασος μέχρι το βόρειο άκρο του Δήμου Παιονίας, την Κορώνα και τους Ευζώνους, τηρώντας την παράδοση παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες. Με συγκίνηση και προσμονή υποδέχτηκαν την αντιπροσωπεία του συλλόγου οι φίλοι στις οικίες και τα καταστήματά τους.

   Το Σάββατο 3 Ιανουαρίου 2015 πραγματοποιήθηκε στο κέντρο «ΜΑΞΙΜ» στο Πολύκαστρο, η πρώτη μεγάλη ετήσια θεσμική εκδήλωση του Συλλόγου Ποντίων Πολυκάστρου και Περιχώρων «Οι Ακρίτες», ο ετήσιος χορός – κοπή της βασιλόπιτας. Η εκδήλωση σημείωσε μεγάλη επιτυχία και εκατοντάδες φίλοι και μέλη του Συλλόγου έδωσαν το παρόν, διασκέδασαν και χάρηκαν  σε μια βραδιά γεμάτη από τη μουσική ποντιακή παράδοση.

   pontiaka-akritesΜετά την καθιερωμένη κοπή της βασιλόπιτας παρουσιάστηκαν τα τρία χορευτικά τμήματα του Συλλόγου, υπό την καθηδόγηση του Γ. Κοτανίδη, που ενθουσίασαν το κοινό. Μικρά βασιλοπιτάκια μοιράστηκαν σε όλους τους παρευρισκομένους και τυχερός της βραδιάς αναδείχθηκε ο μικρός Γ. Τουλκερίδης, που κέρδισε ένα ρολόι χειρός, προσφορά του συλλόγου.

   Στη συνέχεια, οι «Ακρίτες» βράβευσαν, με την ευκαιρία της αποφοίτησής τους από το Λύκειο, τους χορευτές Άννα Ευθυμιάδου, Μαρία Κουρτίδου, Νίκη Σαραπίδου, Σίμο Σαριδάκη και Αμαλία Ψωμιάδου.

   Με το βλέμμα προς την αίθουσα-001Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Παιονίας Χρ. Γκουντενούδης, ο υφυπουργός Παιδείας Γ. Γεωργαντάς, ο βουλευτής του νομού Κιλκίς Θ. Παραστατίδης, οι αντιδήμαρχοι Δήμου Παιονίας Ι. Αδαμόπουλος και Ε. Πολιτίδου, ο πρόεδρος της δημοτικής ενότητας Πολυκάστρου Π. Γκατίδης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Δήμου Παιονίας Θ. Απουσίδης, Ι. Συμεωνίδης και Γ. Φράγκος, εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων του νομού Κιλκίς και πλήθος κόσμου.

   Την καλλιτεχνική επιμέλεια της εκδήλωσης, που καλύφθηκε από τον τηλεοπτικό σταθμό EUROPE 1, είχε ο Τριαντάφυλλος Πουρσανίδης και μουσικά έντυσαν τη βραδιά ο Παυλάκης Δραμινός, ο Χ. Απατσίδης οι αφοί Β. και Θ. Τοπαλίδης, ο Τ. Ευτυχιάδης, οι αδελφοί Σ. και Ν. Ιακωβίδης και οι Γ. Ιακωβίδης, Κ. Εμερτζίδης, Σ. Εφραιμίδης και Μ. Κιτσωνίδης.

   Ο Σύλλογος ευχαριστεί θερμά τους ραδιοφωνικούς σταθμούς Ράδιο Σύνορα, Ράδιο Επιλογές και Ράδιο Ακρίτες για την προβολή της εκδήλωσης καθώς και τους επιχειρηματίες της περιοχής μας για την προσφορά δώρων στη λαχειοφόρο αγορά.

Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. του συλλόγου Ποντίων Πολυκάστρου και Περιχώρων «ΟΙ ΑΚΡΙΤΕΣ» εύχονται στα μέλη και τους φίλους χρόνια πολλά και καλή χρονιά.

Δελτίο τύπου από ΑΚΡΙΤΕΣ Πολυκάστρου

Σχολιάστε