My Twitter Feed

3 Φεβρουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Ναι αλλά γινόμαστε …Χόλυγουντ! -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Έχει Ευζώνους και η Ευρυτανία; -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Παίρνουμε πάλι την ανηφόρα; -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Ποιοι εκλέχτηκαν στη νέα ΝΕ Κιλκίς -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

“Υποβάθμιση και της Γουμένισσας” -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Κοιτάμε Μπροστά χωρίς απόβλητα -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Κορονοϊός: Η ύφεση συνεχίζεται… -

Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου, 2021

Με ένα κλικ περιήγηση στο “Κήπο” -

Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου, 2021

Γιορτή της Σχολής Ποδοσφαίρου

sxoli-kilkisiakouΤην Δευτέρα 22 Ιουνίου πραγματοποίηθηκε η τελετή λήξης της ΣΧΟΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ του Κιλκισιακού! Μια πραγματική γιορτή με πολύ παιχνίδι και φυσικά φαγητό και αναψυκτικά για τους μικρούς μας φίλους!

Τα Μπαμπίνι του Ανδρέα Αβραμίδη αμέσως μπήκαν στο γήπεδο και κατέθεσαν τα διαπιστευτήριά τους, ενώ είχαμε οικογενειακό διπλό ανάμεσα στα Προτζούνιορ του Ζαφείρη Γιαννίδη και τα Τζούνιορ του Στάθη Πορφυρίδη.

4Οι Προπαίδες του Παναγιώτη Ιακωβίδη μετά το πέρας των εξετάσεων τα έδωσαν όλα για τελευταία φορά στο δίτερμα, ενώ το..κλου της ημέρας ήταν το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στους Παίδες του Παύλου Μπάπκα και τους μπαμπάδες της ΣΧΟΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ υπό την καθοδήγηση του υπευθύνου Σπύρου Μιχαηλίδη, που έκλεψε την παράσταση και σε ρόλο διαιτητή!

Αν και βρέθηκαν να χάνουν με 2-0 στο ξεκίνημα, οι μπαμπάδες πέτυχαν μεγάλη ανατροπή πηγαίνοντας στην ανάπαυλα με το σκορ υπέρ τους στο 3-2. Εκεί μάλλον κάποιοι εκτός από ανάσα δροσιάς, τσίμπησαν και κάτι, με αποτέλεσμα το παιχνίδι να γυρίσει και οι Παίδες να φτάσουν στη νίκη με 8-4.

“Ήταν η δεύτερη χρονιά λειτουργίας της ΣΧΟΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ του Κιλκισιακού. Χρόνο με τον χρόνο θα γινόμαστε ακόμη καλύτεροι και την επόμενη αγωνιστική περίοδο που θα ξεκινήσει στις 7 Σεπτεμβρίου θα είμαστε απολύτως έτοιμοι για σε όλους τους οργανωτικούς τομείς.”

Σχολιάστε