My Twitter Feed

3 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

ΑΚΕ: Διαφοροποίηση στο ΣΕΝΚ -

Κυριακή, 3 Ιανουαρίου, 2021

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Την Πέμπτη η Λαϊκή του Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Γιορτή Γραμμάτων με βραβεύσεις

Στο πλαίσιο του εορτασμού των προστατών και εφόρων της Παιδείας του Γένους Τριών Ιεραρχών, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2019, στο Κέντρο Πολιτισμού και Πληροφόρησης Πολυκάστρου η Γιορτή Γραμμάτων και Παιδείας του Δήμου Παιονίας.

Στη τελετή βραβεύτηκαν για τις επιδόσεις τους οι απόφοιτοι αριστεύσαντες μαθητές Γυμνασίων και Λυκείων καθώς και οι επιτυχόντες σε Α.Ε.Ι. και Τ.Ε.Ι., ενώ το παρόν έδωσε ο εφημέριος Ι.Ν. Αγίας Τριάδος Πολυκάστρου Αρχιμανδρίτης Δωρόθεος ως εκπρόσωπος της Ιεράς Μητρόπολης Γουμένισσας, Πολυκάστρου & Αξιούπολης καθώς η εκδήλωση γίνεται προς τιμήν των Τριών Ιεραρχών και έχει και θρησκευτικό χαρακτήρα. Επίσης στην τελετή παραβρέθηκαν Διευθυντές των σχολείων και εκπαιδευτικοί και πλήθος γονέων και μαθητών των σχολείων του Δήμου.

Η Δημοτική Αρχή εκπροσωπήθηκε από το Δήμαρχο Παιονίας, κ. Γκουντενούδη, την Αντιδήμαρχο Δ.Ε. Γουμένισσας, κα Δούμου, τον Αντιδήμαρχο Διοικητικών Υπηρεσιών, κ. Ευθυμιάδη, τον Αντιδήμαρχο Περιβάλλοντος, κ. Παμποράκη, τον Αντιδήμαρχο Δ.Ε. Αξιούπολης, κ. Γαρόπουλο, τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, κ. Παπαδόπουλο, τον Δημοτικό Σύμβουλο, κ. Αλίρη, τους Προέδρους των Δημοτικών Κοινοτήτων Γουμένισσας και Αξιούπολης, κ. Τραχανίδη και κ. Ζηλελίδη αντίστοιχα. Στην εκδήλωση παρέστησαν επίσης ο επικεφαλής δημοτικής παράταξης και Δημοτικός Σύμβουλος, κ. Σιωνίδης και η Δημοτική Σύμβουλος , κα Καρβουνιάρη.

Συντονιστής της εκδήλωσης ήταν ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Παιδείας & Πολιτισμού και Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Παιονίας κ. Μπαβέλης και ομιλητής ο κ. Ίντος Χρήστος, Συν. Δάσκαλος & τ. Σχολικός Σύμβουλος, ο οποίος παρουσίασε μια άκρως ενδιαφέρουσα ομιλία με θέμα: «Παιδαγωγικές και διδακτικές απόψεις των Τριών Ιεραρχών».

Κατά τη διάρκεια της τελετής ο κ. Γκουντενούδης βράβευσε τους πρώτους των Αριστευσάντων Αποφοίτων Γυμνασίων και Λυκείων Δήμου Παιονίας ενώ παράλληλα, απονεμήθηκε στους αριστούχους έπαινος και δόθηκε αναμνηστικό δώρο από το Δήμο.

Σχολιάστε