My Twitter Feed

2 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Την Πέμπτη η Λαϊκή του Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Έργα 1,2 εκατ. για συντήρηση δρόμου -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Για το πανηγύρι της Πηγής

pontiaka-pigi-axioupolisΣτο πανηγύρι του προφήτη Ηλία στην Πηγή Αξιούπολης  (20-6-2014) ο τοπικός πολιτιστικός σύλλογος  αναγκάστηκε να πραγματοποιήσει για πρώτη φορά την σχετική εκδήλωσή στο κέντρο «Μέλαθρο» επειδή ύστερα από καταγγελία οι εργασίες του περιβάλλοντα χώρου στο σχολείο του οικισμού, όπου πραγματοποιούνται τα τελευταία χρόνια οι εκδηλώσεις του συλλόγου, έμειναν ημιτελείς .

Αυτό καταγγέλλει ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Πηγής, Ανέστης Αθανασιάδης, τονίζοντας επίσης ότι και το 2006 στην ίδια πανήγυρη  κάποιοι έστειλαν το ΣΔΟΕ, το οποίο συνέταξε έκθεση ότι ο σύλλογος δεν διαθέτει ταμιακή μηχανή και βιβλία υγειονομικού ενδιαφέροντος, χωρίς να λάβουν υπόψη ότι πρόκειται για εκδήλωση συλλόγου .Η δε εφορία επέβαλε πρόστιμο 4.150 ευρώ, το ο όποιο η τότε διοίκηση του συλλόγου θεώρησε άδικο και απευθύνθηκε στα Διοικητικά δικαστήρια (έγινε δικάσιμος πρόσφατα και αναμένεται η απόφαση.

«Απ` ότι καταλαβαίνω, ο κάθε κακοήθης μπορεί να ΧΑΛΑΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΝΉΓΥΡΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ Ο ΠΟΛΥΟΥΧΟΣ ΤΗΣ ΚΑΘΕ περιοχής με καταγγελία. Αυτό συμβαίνει και σε άλλες περιοχές. Τα πανηγύρια πηγάζουν απο τις παραδόσεις μας και δεν μπορεί ο καθένας να τα καταργήσει», δηλώνει ο κ. Αθανασιάδης.

Σχολιάστε