My Twitter Feed

3 Ιούλιος, 2019

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Με ετεροδημότες ο Παραστατίδης -

Τετάρτη, 3 Ιούλιος, 2019

Η κεντρική εκδήλωση Αναστασιάδη -

Τρίτη, 2 Ιούλιος, 2019

Μαγεία στο θερινό και φέτος -

Τρίτη, 2 Ιούλιος, 2019

Για προστασία της πρώτης κατοικίας -

Δευτέρα, 1 Ιούλιος, 2019

Εκδήλωση ΣΥΡΙΖΑ με Τσακαλώτο -

Δευτέρα, 1 Ιούλιος, 2019

Θεματική ομιλία Κιλτίδη στο Κιλκίς -

Δευτέρα, 1 Ιούλιος, 2019

Αλέρου: 5ος με ρεκόρ σε πανελλήνιο -

Δευτέρα, 1 Ιούλιος, 2019

Συνεχίζει τις περιοδείες η Ειρήνη -

Δευτέρα, 1 Ιούλιος, 2019

Για το Κιλκίς και τη ζωή μας

Του Γιώργου Περπερίδη*


Σε λίγες ημέρες αποφασίζουμε για τον τόπο μας και τη ζωή μας.Απέναντί μας συνωθούνται πολλές υποσχέσεις και πολλά «θα» που το παρελθόν τα διαψεύδει όλα.

Η κυβερνητική θητεία του ΣΥΡΙΖΑ απέδειξε στην πράξη, ότι η Αριστερά στην εξουσία δεν είναι αυταρέσκεια κάποιας κομματικής ορθοδοξίας.Αποτελεί νηφάλιο απολογισμό της περιόδου 2015-19, όταν η Κυβέρνηση της Αριστεράς αντιμετώπισε το Κιλκίς με απόλυτο σεβασμό.

Η επέκταση του Αρχαιολογικού Μουσείου του Κιλκίς, τα προγράμματα του ΟΑΕΔ, η μετατροπή του ΤΕΙ του Κιλκίς σε πανεπιστημιακή σχολή, η αγαστή συνεργασία της τοπικής μας αυτοδιοίκησης με τους θεσμούς της Πολιτείας και η ισότιμη αντιμετώπιση του Κιλκίς με τους άλλους νομούς της χώρας αποδεικνύει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ αποτελεί την πλέον αξιόπιστη κυβερνητική επιλογή.

Το Κιλκίς πρέπει και μπορεί να συνεχίσει να πορεύεται στον δρόμο της αξιοπρέπειας και της ισοτιμίας που το έβαλε η κβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ.

Μνήμη έχουμε όλοι μας και θυμόμαστε τις προεκλογικές μεγαλοστομίες των δύο μονομάχων, ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, και τον μετεκλογικό μας αποκλεισμό από τα κέντρα αποφάσεων των κυβερνήσεών τους.

Θυμόμαστε τι σημαίνει να συνωστίζονται οι συμπολίτες μας στα γραφεία των τοπικών βουλευτών  της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ για να διεκδικήσουν το δικαίωμά τους, που αυτοί οι βουλευτές το ονόμαζαν «εξυπηρέτηση» για να αναζητήσουν αργότερα την ψήφο τους ως ανταπόδοση των «ενεργειών τους».

Η αυριανή σου ψήφος θα επιβραβεύσει το ήθος της Αριστεράς που κάνει πράξη το δικαίωμα του πολίτη χωρίς αντιπαροχές ή δεσμεύσεις.

Με την επιλογή σας να ανανεώσετε την εμπιστοσύνη σας στον ΣΥΡΙΖΑ συμφωνείτε να συνεχίσουμε όλοι μαζί την αναπτυξιακή πορεία του αγαπημένου μας Κιλκίς.

Ψηφίζοντας τη συνέχιση του έργου της Κυβέρνησης του Αλέξη Τσίπρα εμποδίζουμε τη παλινόρθωση που νοσταλγούν όσοι έμαθαν στο ρουσφέτι και την φαυλότητα των μεταπολιτευτικών κυβερνήσεων μέχρι τον Γενάρη του 2015.

Στις Ευρωεκλογές της 26ης Μαΐου πήραμε όλοι μας το μήνυμα του δικαιολογημένου θυμού σου από την πολύχρονη οικονομική κρίση.Αποδοκίμασες στάσεις και συμπεριφορές που σε πρόσβαλλαν και σε πλήγωσαν.

Στις βουλευτικές της 7ης Ιουλίου αποφασίζεις να συνεχίσουμε μαζί την οικοδόμηση του Κράτους Δικαίου που θα σε αντιμετωπίζει ως πολίτη με δικαιώματα και υποχρεώσεις και όχι σαν επαίτη των δικαιωμάτων σου.

Η επόμενη κυβέρνηση δεν θα δίνει λόγο σε δανειστές.

Από το 1974 και μετά γνώρισες τι σήμαινε αυτό για ΝΔ και ΠΑΣΟΚ που αντί να σεβαστούν τους κόπους σου σε οδήγησαν στις ταπεινώσεις της οικονομικής κρίσης του 2010.Ο ΣΥΡΙΖΑ όμως οδήγησε τη χώρα στην έξοδο των μημονίων και ο πολίτης άρχισε αμέσως να απολαμβάνει τις ευεργετικές συνέπειες της δικής του πολιτικής.Ψηφίζοντας το κόμμα που έλυσε τα μνημονιακά δεσμά μας λέμε ΝΑΙ στην αξιοπρέπεια και την ελευθεροφροσύνη.

Τέλος, με την ψήφο σου στον ΣΥΡΙΖΑ επιλέγεις το Κιλκίς να βρίσκεται καθημερινά στο Κοινοβούλιο και στο κέντρο των κυβερνητικών αποφάσεων, με τα παιδιά μας να δουλεύουν ευτυχισμένα δίπλα μας.

Το αξίζουμε!

*Υποψήφιος βουλευτής Κιλκίς με ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία

Σχολιάστε