My Twitter Feed

13 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Νέες αναρτήσεις για δασικ. χάρτες -

Τετάρτη, 13 Ιανουαρίου, 2021

“Ριγμένες” οι επιχειρήσεις του Κιλκίς -

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου, 2021

Υγειονομικοί: Εμβόλιο μόνο το 33%! -

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου, 2021

Μονοψήφιοι αριθμοί κρουσμάτων -

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου, 2021

Αδειάζει από ασθενείς covid το ΓΝΚ -

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου, 2021

Νέα οχήματα στο Δήμο Παιονίας -

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου, 2021

Χωρίς δομή Αναφοράς το Κιλκίς -

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου, 2021

Ανδρίτσος: Ανακρίβειες ΠΟΕΔΗΝ -

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου, 2021

Για τους μαθητές και το “μακεδονικό”

Σε δήλωσή του ο πρώην βουλευτής και υφυπουργός Κώστας Κιλτίδης αναφέρεται στην ενέργεια μαθητών του 2ου Λύκειου Κιλκίς να αναρτήσουν πανό “που αναγραφόταν η Ελληνικότητα της Μακεδονίας”, όπως σημειώνει. 

Στη δήλωσή του ο κ. Κιλτίδης αναφέρει ότι “κάποιοι εκπαιδευτικοί προέβησαν σε ασχήμιες και εκφοβισμούς”, προσθέτοντας ωστόσο ότι “δεν υπάρχουν υπεύθυνες και διασταυρωμένες πληροφορίες” για κάτι τέτοιο.

Η δήλωση Κιλτίδη:

“Αυτές τις ημέρες εξελίσσεται ως φαρσοκωμωδία ένα κρυφτούλι απόκρυψης συμβάματος στο 2ο Λύκειο της πόλης του Κιλκίς. Μαθητές ανήρτησαν πανό, που αναγραφόταν η Ελληνικότητα της Μακεδονίας. Κάποιοι εκπαιδευτικοί προέβησαν σε ασχήμιες και εκφοβισμούς. Δυστυχώς δεν υπάρχουν υπεύθυνες και διασταυρωμένες πληροφορίες.

Η Πατρίδα πορεύεται πλέον σε μονοπάτια σκοτεινά. Εδώ , στο Κιλκίς χύθηκε αναλογικά το περισσότερο αίμα και για την απελευθέρωση και για τη υπεράσπιση της Μακεδονίας μας. Οι γονείς μας τίμησαν την Μακεδονική γη που τους παρεδόθη , με μόχθο , ξενιτιά και ορφάνια.

Εδώ μιλάει από τα έγκατά της η φωνή των Μακεδόνων και αχνίζει το αίμα των Κρητών, Μανιατών και Κυπρίων Ελλήνων που μας την παρέδωσαν ελεύθερη. Δεν θα γίνουμε άτιμοι , επειδή τυχαίοι και καρεκλοκένταυροι θεσιθήρες πολιτικοί υπέγραψαν την ατιμωτική συμφωνία των Πρεσπών.

Είμαστε αποφασισμένοι να μη δεχτούμε εφιάλτες . Ο διχασμός είναι κατάρα , αλλά η προδοσία του αίματος είναι ξεπεσμός. Θα υπερασπισθούμε την Μακεδονία , ως την ψυχή και το είναι μας , αλλά και τους νέους που φέρουν το αίμα των θυσιασθέντων προγόνων τους .

Καλώ εκπαιδευτικούς και γονείς να σηκωθούμε όρθιοι , σ αυτόν τον δρόμο που έδειξαν αμούστακα παιδιά . Ως εδώ και μη παρέκει . Η Μακεδονία είναι ταυτόσημη με την Ελλάδα. Κάτω τα χέρια από τους νέους . Θα σας σαρώσει η οργή των νεκρών και η βοή των αγέννητων !”

Σχολιάστε