My Twitter Feed

31 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

“Κίτρινοι” σε καθεστώς επιτήρησης -

Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου, 2021

Να μη γίνουμε χωματερή της χώρας -

Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου, 2021

Πέντε σε Κιλκίς, αύξηση στη χώρα -

Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου, 2021

Θερμομέτρηση και στα σχολεία -

Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου, 2021

Δ. Κιλκίς: 600 τάμπλετ σε μαθητές -

Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου, 2021

Κι η ΕΠΣ Κιλκίς κατά του Αυγενάκη -

Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου, 2021

Δ. Κιλκίς: Ορκίστηκε ο Δ. Τοπαλίδης -

Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου, 2021

Παραμένουμε έξω από το “κάδρο” -

Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου, 2021

Για τους δρόμους του Πολυκάστρου

Αναγνώστριά μας από το Πολύκαστρο αναρωτιέται με ποια λογική προχωράει ο Δήμος Παιονίας σε ασφαλτοστρώσεις …ήδη ασφαλτοστρωμένων δρόμων, ενώ αφήνει ως έχουν χωματόδρομους που χρησιμοποιούνται καθημερινά.

Δημοσιεύουμε την επιστολή που λάβαμε, με την ελπίδα ότι θα υπάρξει άμεση παρέμβαση του δήμου:

“Αποφάσισα να γράψω μια παρατήρηση για τα έργα στο Δήμο Παιονίας: Ιούλιος 2018. Στο Πολύκαστρο γίνονται κάποιες βελτώσεις στο οδικό δίκτυο. Κάποια έργα που δείχνουν ότι Δήμος φροντίζει την ποιοτική ζωή των κατοίκων. Είναι όμως έτσι;

Σε μια τυχαία περιπλάνηση διαπίστωσα ότι ήδη ασφαλτοστρωμένος δρόμος, ΕΚ ΝΕΟΥ ασφαλτοστρώθηκε προσφέροντας τους οδηγούς που χρησιμοποιούν τον δρόμο αυτό καθώς και τους κατοίκους το προνόμιο να απολαμβάνουν μέρος της ποιότητας της ζωής, που ο Δήμος θεωρητικά πρέπει να φροντίζει για τους δημότες του. Το ίδιο σκηνικό, διασχίζοντας και τον περιφερειακό δρόμο προς το λύκειο με την επιπλέον ασφαλτόστρωση.

Έως εδώ καλά. Το ερώτημα που τίθεται είναι γιατί επιλέχθηκαν αυτά τα σημεία από την δημοτική αρχή να ασφαλτοστρωθούν ενώ υπάρχουν σημεία που διερχόμαστε καθημερινά και παραμένουν χωματόδρομοι, δημιουργώντας δυσχέρεια στις παρακείμενες οικίες αλλά και καταπόνηση στα οχήματα των διερχομένων.

Τέτοια σημεία αποτελούν ενδεικτικά, ο δρόμος-προέκταση από το Κέντρο Υγείας δίπλα στα πεύκα, και φυσικά ο δρόμος που συνδέει τα νεκροταφεία με το γήπεδο μπροστά από τις αποθήκες, που καθημερινά διασχίζουμε για την μεταφορά των παιδιών μας στις αθλητικές δραστηριότητες.

Επίσης η προέκταση από το αμαξοστάσιο των οχημάτων του Δήμου Παιονίας προς την σιδηροδρομική γραμμή, κάτι που θα εξασφάλιζε μια ομαλή ασφαλή διαδρομή για πεζούς και φίλους του ποδηλάτου ώστε να δημιουργηθεί ένα είδος άτυπου ποδηλατοδρόμου εκτεινόμενου παράλληλα της νέας σιδηροδρομικής γραμμής, ένα έργο που θα απολαμβάνουν οι κάτοικοι αναβαθμίζοντας την ποιότητα ζωής τους .”

Σχολιάστε