My Twitter Feed

7 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

“Μας έφεραν εδώ να μας σώσουν;” -

Πέμπτη, 7 Ιανουαρίου, 2021

Πρόταση 5,7 εκ. για ύδρευση Παιονίας -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Μίνι λίφτινγκ σε σχολεία -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Ο Γεωργαντάς με την πρόεδρο ΗΔΙΚΑ -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

ΚΚΕ: Επίσκεψη λόγω κορονοϊού -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Ξανά στη θλιβερή “κανονικότητα” -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Αποχαιρετισμός στον Γιώργο Γίτσο -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

ΝΔ: Δυσαρέσκεια στη Βόρ. Ελλάδα -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Για τη κυκλοφορία σε Πολύκαστρο

Την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου συνεδρίασε η Επιτροπή Διαβούλευσης του Δήμου Παιονίας, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, μετά από πρόσκληση του προέδρου της Νίκου Καπουτζή, με σημαντικά θέματα ημερήσιας διάταξης που σηματοδοτούν και την νέα δημοτική πολιτική της νέας διοίκησης του Δήμου.

Στη συνεδρίαση παρουσιάστηκε πρόταση για ρυθμίσεις της κυκλοφορίας στο Πολύκαστρο και στο Αξιοχώρι, προκειμένου να κατατεθεί στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Συγκεκριμένα παρουσιάστηκε η μελέτη που συντάχθηκε από την τεχνική υπηρεσία του δήμου πριν δύο χρόνια, από τον Διευθυντή της Μπερμπερίδη Στέλιο. Με την μελέτη αυτή ρυθμίζεται η κυκλοφορία όλων των οχημάτων σε όλους τους δρόμους του Πολυκάστρου, εκτός της Μ. Αλεξάνδρου, για την οποία υπεύθυνη είναι η Περιφέρεια Κ. Μακεδονίας.

Σύμφωνα με την Επιτροπή, η μελέτη ορίζει χώρους στάθμευσης και κωδικοποιεί με τον καλύτερο τρόπο την οδική συμπεριφορά των οδηγών.

Στην συζήτηση κατατέθηκαν πολλές προτάσεις από τα μέλη της Επιτροπής, οι οποίες θα ληφθούν υπ’ όψιν στη διαμόρφωση της τελικής μελέτης.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι το κόστος της υλοποίησης είναι μηδαμινό, δεδομένου ότι ο Δήμος διαθέτει τον απαραίτητα εξοπλισμό σε πινακίδες κλπ. και θα υλοποιηθεί από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου.

Σε παρέμβασή του ο δήμαρχος Κώστα Σιωνίδης κάλεσε τους δημότες να βοηθήσουν στην αντιμετώπιση του μεγάλου προβλήματος κυκλοφορίας και στάθμευσης των αυτοκινήτων στην πόλη του Πολυκάστρου, ώστε τα όποια προβλήματα δημιουργηθούν να αντιμετωπιστούν με τον καλύτερο τρόπο.

Στη συνέχεια συζητήθηκε η πρόταση του Προέδρου της Τοπικής Κοινότητας Αξιοχωρίου που ζητούσε την απαγόρευση διέλευσης φορτηγών αυτοκινήτων από τον κεντρικό δρόμο του χωριού. Η επιτροπή συμφώνησε με την πρόταση αυτή.

Σχολιάστε