My Twitter Feed

15 Φεβρουάριος, 2019

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

ΚΚΕ: Εκλογή νέας ΤΕ και γραμματέα -

Παρασκευή, 15 Φεβρουάριος, 2019

Αγωγές από συνταξιούχους -

Παρασκευή, 15 Φεβρουάριος, 2019

30 «διμηνίτες» στο Δήμο Κιλκίς -

Πέμπτη, 14 Φεβρουάριος, 2019

Εκρήξεις σε άσκηση χωρίς προβλήματα -

Πέμπτη, 14 Φεβρουάριος, 2019

Παραιτήθηκε κι ο Λ. Δημητριάδης -

Πέμπτη, 14 Φεβρουάριος, 2019

«Η ΠΟΕΔΗΝ στο κυνήγι σοβάδων» -

Πέμπτη, 14 Φεβρουάριος, 2019

Στη διαβούλευση το νέο ΑΕΙ -

Τετάρτη, 13 Φεβρουάριος, 2019

Και σε Κιλκίς τα πλαστά δολάρια -

Τετάρτη, 13 Φεβρουάριος, 2019

Για τη γαστρονομία της Γουμένισσας

Η παρουσίαση του βιβλίου «Γαστρονομικές Κοινότητες – Γαστρονομικοί Προορισμοί» του Γιώργου Πίττα, παρουσιάστηκε την Παρασκευή 25 Ιανουαρίου στο Πνευματικό Κέντρο Γουμένισσας από τον Εμποροεπαγγελματικό Σύλλογο Γουμένισσας σε συνεργασία με τo Τμήμα Διοίκησης Τουριστικών Επιχειρήσεων & Επιχειρήσεων Φιλοξενίας του Τ.Ε.Ι Σίνδου, τη Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, το Δήμο Παιονίας, το Επιμελητήριο Κιλκίς και την Αναπτυξιακή Κιλκίς.

Στην εκδήλωση, που αφορούσε τη συνέχεια της προσπάθειας να αποκτήσει η περιοχή της Γουμένισσας γαστρονομική ταυτότητα, ομιλητές ήταν

  • ο καθηγητής τουρισμού Φώτης Κιλιπίρης,
  • ο καθηγητής γαστρονομίας Γεώργιος Παλησίδης,
  • η περιφερειακή σύμβουλος Π.Κ.Μ. Καραμισάκη Μιχαλία,
  • η δημοσιογράφος Μπήλιω Τσουκαλά,
  • η επιχειρηματίας και οινοποιός Χλόη Χατζηβαρύτη και
  • ο Ιδιοκτήτης της εταιρείας γάλακτος και τυροκομικών ΛΥΚΑΣ ΙΚΕ  Γιώργος Λύκας.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν, ο Δήμαρχος Παιονίας κ. Γκουντενούδης Χρήστος, ο αντιδήμαρχος Κ. Παμπορακης Γεώργιος, οι δημοτικοί σύμβουλοι Κ. Τζούρτζος Αθανάσιος, Κ. Αλίρης Ιωάννης, ο εκπρόσωπος της Ιεράς Μητροπόλεως Γουμένισσας Πατέρας Χριστόδουλος καθώς και οι εκπρόσωποι του Επιμελητηρίου Κιλκίς Α’ Αντιπρόεδρος Κ. Σιωνίδης Κωνσταντίνος, Β’ Αντιπρόεδρος Κ.Βιολιτζής Κωνσταντίνος, το μέλος Δ.Σ κ.Τσέτος Σωτήριος, υπεύθυνη αναπτυξιακών προγραμμάτων Κα. Καλλογερίδου Μαρία.

Ως συνέχεια της προσπάθειας αυτής θα διοργανωθούν στο μέλλον δράσεις που αφορούν τη γαστρονομική ταυτότητα της περιοχής όπως σεμινάρια εκπαίδευσης επιχειρηματιών, food festival  κ.λ.π.

Σχολιάστε