My Twitter Feed

31 Δεκεμβρίου, 2020

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Την Πέμπτη η Λαϊκή του Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Έργα 1,2 εκατ. για συντήρηση δρόμου -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Για την απόφαση του Γιούρογκρουπ

Σχετικά με την απόφαση του Eurogroup, το στέλεχος του Κινήματος Αλλαγής, Γιώργος Αναστασιάδης, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

“Η απόφαση του Eurogroup για τη δανειακή στήριξη των χωρών της ευρωζώνης με 540 δισ. ευρώ από χρήματα της ίδιας της Ένωσης ναι μεν δίνει μία μικρή ανάσα στις εθνικές οικονομίες για την αντιμετώπιση της πρωτοφανούς κρίσης που δημιουργεί η πανδημία του κορονοϊου, δεν παύει όμως να αποτελεί συνέχιση της συντηρητικής πολιτικής λιτότητας που επικρατεί την τελευταία δεκαετία στην Ευρώπη.

Η Ευρώπη χρειάζεται νέο χρήμα, για να μπορέσει να υποστηρίξει προγράμματα επανεκκίνησης των εθνικών οικονομιών με σκοπό την παραγωγή νέου πλούτου και νέων θέσεων εργασίας. Εργαλείο για την εισροή νέου χρήματος στην ΕΕ αποτελεί η έκδοση ευρωομολόγου, δηλαδή δανεισμού από κοινού των χωρών μελών της ΕΕ και ως εκ τούτου ομόλογου μεγάλης ισχύος και χαμηλού επιτοκίου.

Η έκδοση ευρωομολόγου θα δώσει νέα ώθηση στις οικονομίες της ΕΕ μέσω της ρευστότητας που θα δημιουργήσει, ενώ ταυτόχρονα θα ενισχύσει και την εμπιστοσύνη των Ευρωπαίων πολιτών προς την Ευρώπη, μιας και θα γίνει αντιληπτό ότι εξαντλούνται όλα τα μέσα για την καταπολέμηση της κρίσης με γνώμονα την ευρωπαϊκή κοινωνική αλληλεγγύη.”

Σχολιάστε