My Twitter Feed

25 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Κοινές ασκήσεις Ελλάδας – ΗΠΑ -

Κυριακή, 24 Ιανουαρίου, 2021

Συλημένο ταφικό μνημείο σε Μεσιά -

Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου, 2021

“Επικίνδυνο τα άνοιγμα σχολείων” -

Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου, 2021

Τρία κρούσματα, 1008 εμβολιασμοί -

Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου, 2021

Φραγγίδης: Απαλλαγή από διόδια -

Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου, 2021

Νέα κρούσματα: Λίγα αλλά …πολλά! -

Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου, 2021

Κινητοποιήσεις για τα διόδια -

Πέμπτη, 21 Ιανουαρίου, 2021

Περί τους 500 οι εμβολιασμοί -

Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου, 2021

Για τα ψηφοδέλτια ΝΔ και ΔΗΜΑΡ στο Κιλκις

Κι έτσι όπως μπαίνει η άνοιξη, μύρισαν πια εκλογές! Καιρός, λοιπόν, να πιάσουμε δουλειά στην ανακάλυψη της σύνθεσης των ψηφοδελτίων των κομμάτων! Θα πείτε, ποιών κομμάτων. Έλα ντε, ποιά και πόσα κόμματα θα κατεβούν σ` αυτές τις πιο ενδιαφέρουσες εκλογές απ` το καιρό της μεταπολίτευσης, τουλάχιστον;

Η ΝΔ, πάντως, θα κατέβει! Κι όπως λέει, θα διεκδικήσει και την αυτοδυναμία! Όνειρο …εαρινής νυχτός, θα πείτε. Τι να κάνουμε, ο καθείς έχει δικαίωμα στο ονειρεύεσθαι! Ποιοί θα συμπεριλαμβάνονται στο ψηφοδέλτιό της εδώ στο νομό μας; Μα, οι γνωστοί εδώ και καιρό, Γ. Συμπιλίδης, Σ. Τσιτουρίδης, Γ. Γεωργαντάς και Θ. Πασσαλίδης.

Τον κ. Συμπιλίδη τον προτάξαμε επειδή είναι ο μόνος προς το παρόν, που το δήλωσε και δημοσίως. Οι υπόλοιποι είναι βέβαιο ότι επιθυμούν κι αυτοί να εκτεθούν στη κρίση μας, κι όπου να `ναι θα κάνουν τις ανακοινώσεις τους. Βέβαια, το θέμα είναι να συμπορευτούν οι βουλήσεις τους μ` αυτήν του προέδρου Αντ. Σαμαρά. Κάτι, που αν δεν γίνει θ` αποτελέσει έκπληξη.

Για σήμερα θα σταθούμε κι σ` ένα ακόμα πολιτικό σχηματισμό. Αυτόν που αποτελεί τον τελευταίο καιρό την έκπληξη των δημοσκοπίσεων: Την Δημοκρατική Αριστερά, η οποία φαίρεται να προσεγγίζει πια το 20% του εκλογικού σώματος και να στρογγυλοκάθεται με άνεση στη δεύτερη θέση, μετά τη ΝΔ.

Παρένθεση: Η περίπτωση θυμίζει την ΕΔΑ του 1958. Κι εκείνη τότε είχε αναδειχθεί αξιωματική αντιπολίτευση με ποσοστό 25% (τρομάζοντας το πολιτικό κατεστημένο της εποχής), κι εκείνη ήταν Δημοκρατική Αριστερά, αλλά πριν το ακριτολεκτικό Δ.Α. υπήρχε κι ένα Ε. Ενιαία. Τεράστια η διαφορά απ` το σκέτο ΔΗΜΑΡ, δεν νομίζετε;

Στο ψηφοδέλτιο, λοιπόν, του ανερχόμενου κόμματος του Φ. Κουβέλη, αναμένεται να βρεθούν εδώ στο νομό μας,  οι “συνήθεις” Χρήστος Σπίγγος και Ιωσήφ (Γιόσκας) Παυλίδης, καθώς κι η επίσης γνωστή από προηγούμενες εκλογικές αναμετρήσεις, Αναστασία Κωνσταντινίδου, ενώ το καινούργιο όνομα είναι αυτό του Σπύρου Θεοφανίδη απ` το Πολύκαστρο, που προέρχεται από το ΠΑΣΟΚ αλλά εντάχθηκε στη ΔΗΜΑΡ από την ίδρυσή της.

Εδώ ας κρατήσουμε και μια πισινή. Που αν γίνει …”μπροστινή”, μπορεί ν` αποτελέσει το γεγονός των εκλογών! Μιλάμε, βέβαια, για το ενδεχόμενο να πλαισιώσει τον συνδυασμό της ΔΗΜΑΡ στο νομό μας, ο Θ. Παραστατίδης! Λέτε; Σ` αυτήν την τρελλή εποχή, τίποτα δεν αποκλείεται!

Γιάννης Καραγιαννίδης

Σχόλια
One Response to “Για τα ψηφοδέλτια ΝΔ και ΔΗΜΑΡ στο Κιλκις”
  1. Ο/Η pao λέει:

    ”όνειρο … εαρινής νυκτός, θα πείτε.” ΟΧΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΟΥΜΕ, ΛΕΤΕ Κε ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΕ;ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΣΤΟ ΛΕΞΙΚΟ ΣΟΥ Ή ΕΧΕΙΣ ΣΚΙΣΕΙ ΠΡΟ ΠΟΛΛΟΥ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΕ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΑΥΤΗ;ΕΑΝ ΟΜΩΣ ΗΣΟΥΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΑΡΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΟΣ, ΘΑ ΗΞΕΡΕΣ ΟΤΙ Ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΑΠΛΩΣ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ.ΕΥΓΕ ΠΑΝΤΩΣ ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ ΘΑ ΠΑΣ ΠΟΛΥ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΒLOG ΣΟΥ.ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΑΝΕΙΣΘΩ ΜΙΑ ΑΤΑΚΑ ΑΠΟ ΓΝΩΣΤΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ:ΕΙΣΑΙ ΔΥΝΑΜΙΤΗΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Σχολιάστε