My Twitter Feed

21 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Περί τους 500 οι εμβολιασμοί -

Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου, 2021

Και πάλι το λιανεμπόριο στη λαϊκή -

Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου, 2021

Έξι τα νέα κρούσματα σε ν. Κιλκίς -

Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου, 2021

ΔΕΥΑΠ: Απάντηση στη ΛΑΣΥ -

Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου, 2021

Χαμόγελα απ`τα 2 μόνο κρούσματα -

Τρίτη, 19 Ιανουαρίου, 2021

Η Σ. Μπεκατώρου δεν είναι η μόνη -

Τρίτη, 19 Ιανουαρίου, 2021

Τριήμερο ανάσας για το ν. Κιλκίς -

Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου, 2021

Χώρος για φιλοξενία των αστέγων -

Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου, 2021

Για ΚΔΑΠμεΑ και Παντοπωλείο

kdek 2Την στήριξη και εμπιστοσύνη τους προς το έργο της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Κιλκίς του Δήμου Κιλκίς, έδειξαν οι δεκάδες εκατοντάδες πολίτες, αλλά και φορείς της τοπικής κοινωνίας που παρευρέθηκαν στη βραδιά αγάπης που διοργάνωσε την περασμένη εβδομάδα η ΚΔΕΚ.

Τα έσοδα που συγκεντρώθηκαν θα ενισχύσουν το Κοινωνικό Παντοπωλείο και το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με Αναπηρία του Δήμου Κιλκίς.

Την εκδήλωση άνοιξε η πρόεδρος της ΚΔΕΚ κα. Βούλα Ποζίδου, η οποία αφού ευχαρίστησε τους παριστάμενους και τους χορηγούς της μεγάλης αυτής εκδήλωσης, τόνισε τη σημασία της αλληλοβοήθειας στους συμπολίτες μας, ιδίως σε καιρούς δύσκολους όπως αυτούς που διανύουμε. Όπως ανέφερε κατά λέξη, “όλοι μαζί μπορούμε να επιτύχουμε πολλά, με αλληλεγγύη και όχι με ελεημοσύνη”.

Ακολούθως το λόγο πήρε ο κ. Ευ. Μπαλάσκας ο οποίος αφού συνεχάρη τους διοργανωτές για την όμορφη διοργάνωση, ευχαρίστησε κι αυτός με τη σειρά του την τοπική κοινωνία για την στήριξή της, ενώ προσέθεσε ότι ο Δήμος Κιλκίς θα βρίσκεται πάντα στο πλευρό των ευπαθών ομάδων και των οικογενειών που αντιμετωπίζουν προβλήματα, μέσα από την παροχή της πολύπλευρης κοινωνικής πολιτικής του.

kdek 6Στο κατάμεστο κέντρο διασκέδασης “Θέατρο” οι παριστάμενοι είχαν την ευκαιρία να διασκεδάσουν με ένα πλούσιο ποντιακό πρόγραμμα από καλλιτέχνες που συμμετείχαν αφιλοκερδώς.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο Βουλευτής ν. Κιλκίς Γ. Γεωργαντάς, ο αν. Δήμαρχος Κιλκίς Περ. Κολότσιος, ο πρόεδρος του Δημ. Συμβουλίου Κιλκίς Κ. Γιαννόπουλος, οι αντιδήμαρχοι Χρ. Πιπερίδης, Κ. Παπαδάκης, Πρ. Πεντζερετζής, Νικ. Ιντζέλης, η πρόεδρος του Οργανισμού Αθλητισμού Πολιτισμού και Παιδικών Βρεφονηπιακών Σταθμών Κ. Ζιούτα, ο εντεταλμένος σύμβουλος Καθαριότητας Δ. Κιλκίς Αντ. Μανουσαρίδης, η πρώην πρόεδρος του Δ.Σ. Κιλκίς Καλλισθένη Πάκα και από τον Δήμο Παιονίας οι Χρ. Καραθόδωρος και Γ. Τόδας, η πρόεδρος κ. Κ. Φραγγίδου-Παναγιωτίδου και μέλη του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς, καθώς και εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων.

 kdek 7Η Πρόεδρος της ΚΔΕΚ κ. Ποζίδου εκφράζει τις θερμές της ευχαριστίες σε όσους στήριξαν και ενίσχυσαν οικονομικά  την σπουδαία αυτή βραδιά, τους Πολιτιστικούς Συλλόγους του Δήμου Κιλκίς Αγίου Μάρκου, Αγίου Αντωνίου, Ισώματος, Κοκκινιάς, Μελλισουργειού, Λαοδικηνού και Ποντοκερασιάς, τις επιχειρήσεις και ιδιώτες Σιδηρόπουλος Κοσμάς, Ειδήσεις, Καρέλης, Γρεκός, Cosmote Λογδανίδης, Αρτοπινελιές, Γερμανός, Σεφερίδης, Εκτυπώσεις Printeson, Ηλιοτρόπιο, Θεολόγος Ζώτος, Αντώνης Μανουσαρίδης, Τυροκομείο Αλμπανίδης, τον  Σύλλογο Μικροπωλητών Λαϊκών Αγορών ν. Κιλκίς για την προσφορά δώρων, και ιδιαίτερα τον Πρόεδρο του Πολ Συλλόγου Μελισσουργειού  κ. Χ. Ηλιάδη για την αμέριστη συμπαράσταση του και τη βοήθεια που προσέφερε για την επιτυχή διοργάνωση της ΚΔΕΚ, καθώς επίσης και σε όλους τους εθελοντές.

Δελτίου τύπου από Δήμο Κιλκίς

Σχολιάστε