My Twitter Feed

12 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Πάντα ανησυχία από τα κρούσματα -

Δευτέρα, 11 Ιανουαρίου, 2021

“Εγκληματικό άνοιγμα σχολείων” -

Δευτέρα, 11 Ιανουαρίου, 2021

ΠΟΕΔΗΝ: Απαράδεκτη κατάσταση -

Κυριακή, 10 Ιανουαρίου, 2021

Το ΓΝΚ και η διασπορά του ιού -

Κυριακή, 10 Ιανουαρίου, 2021

Το Κιλκίς έχασε και τον Θ. Παυλίδη -

Κυριακή, 10 Ιανουαρίου, 2021

Απολογισμός με κριτική για όλα -

Σάββατο, 9 Ιανουαρίου, 2021

Έφυγε από τον ιό κι ο Δημ. Ταταρίδης -

Σάββατο, 9 Ιανουαρίου, 2021

Μικρός ο αριθμός των κρουσμάτων -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Για εκσυγχρονισμό της Αυτοδιοίκησης

Η αναδιοργάνωση και ο λειτουργικός εκσυγχρονισμός της Αυτοδιοίκησης, ήταν το αντικείμενο συνάντησης του υφυπουργού Ψηφιακής Διακυβέρνησης Γ. Γεωργαντά με τον διευθύνοντα σύμβουλο της Ελληνικής Εταιρίας Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (Ε.Ε.Τ.Α.Α.) Θεόδωρο Γκοτσόπουλο και με τον διευθυντή Οικονομικής Ανάπτυξης, Οργάνωσης και Περιβάλλοντος της Εταιρίας, Γιάννη Γούπιο, που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 29 Ιουλίου.

Πρόκειται για έργο το οποίο είχε αποφασιστεί το 2014 και το οποίο μετά από καθυστερήσεις άρχισε να υλοποιείται τον Ιανουάριο του 2018. Από την έως τώρα καταγραφή της Ε.Ε.Τ.Α.Α., το έργο αφορά στην απλούστευση 700 περίπου διαδικασιών, σε δήμους και περιφέρειες.

Η συνάντηση έγινε μετά από πρόσκληση του υφυπουργού, ο οποίος ενημέρωσε τους εκπροσώπους της Ε.Ε.Τ.Α.Α. για τις προτεραιότητες που πρέπει να τεθούν και αντίστοιχα τους ζήτησε συνεχή ενημέρωση, σχετικά με την πορεία υλοποίησης του συγκεκριμένου έργου.

Συμφωνήθηκε όπως το επόμενο διάστημα πραγματοποιηθεί συνάντηση με το υφιστάμενο δίκτυο των εκπροσώπων όλων των αρμόδιων φορέων για το συγκεκριμένο έργο, ώστε να δοθούν κατευθύνσεις σχετικά με την παραγωγή άμεσων αποτελεσμάτων.

Σχολιάστε