My Twitter Feed

29 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Δ. Κιλκίς: 600 τάμπλετ σε μαθητές -

Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου, 2021

Κι η ΕΠΣ Κιλκίς κατά του Αυγενάκη -

Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου, 2021

Δ. Κιλκίς: Ορκίστηκε ο Δ. Τοπαλίδης -

Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου, 2021

Παραμένουμε έξω από το “κάδρο” -

Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου, 2021

Κι οι περιπατητές ενάντια στη μονάδα -

Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου, 2021

Διακοπές ρεύματος σε 22 οικισμούς -

Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου, 2021

Τα βρόντηξε ο Γ. Μιχαηλίδης -

Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου, 2021

Δήμος Παιονίας: Μην ρυπαίνετε -

Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου, 2021

Για διακρατικό στο Μιλάνο

Πραγματοποιήθηκε η 2η συνάντηση των εταίρων του Ευρωπαϊκού προγράμματος “CO CREATE”, που υλοποιείται από το Επιμελητήριο Κιλκίς στο πλαίσιο του διακρατικού προγράμματος Interreg MED.

Η συνάντηση των εταίρων και των εκπαιδευτών του έργου έγινε στο πολυτεχνείο του Μιλάνου, που ως εταίρος του έργου είχε και την ευθύνη της διοργάνωσης.

Το έργο εγκρίθηκε τον Σεπτέμβριο του 2016, με επικεφαλής, το Επιμελητήριο της Βενετίας. Συμμετέχουν 12 εταίροι από 7 χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Από ελληνικής πλευράς συμμετέχουν το Επιμελητήριο Κιλκίς και η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.

Το Επιμελητήριο Κιλκίς εκπροσώπησε ο πρόεδρος του Παύλος Τονικίδης και δύο στελέχη από την Αναπτυξιακή Εταιρία του Επιμελητηρίου η Μαρία Καλογερίδου και η Ελένη Τσακαλοφίδου.

Στόχος του έργου είναι να υποστηρίξει την γόνιμη αλληλεπίδραση μεταξύ δημιουργικών βιομηχανιών και των παραδοσιακών κλάδων της οικονομίας συμβάλλοντας στην δοκιμή καινοτόμων και δημιουργικών μεθοδολογιών και εργαλείων σε ενώσεις “cluster” επιχειρήσεων, ενισχύοντας με αυτό τον τρόπο την καινοτομία και την επιχειρηματικότητα, στο Μεσογειακό χώρο

Το έργο στοχεύει στους δημιουργικούς παραγωγικούς τομείς όπως η κατασκευή μηχανημάτων, κτιρίων και επίπλων που είναι παραδοσιακοί τομείς για το πρόγραμμα MED, και έχουν μεγάλο αντίκτυπο στο ΑΕΠ και την απασχολησιμότητα.

Δελτίο τύπου από Επιμελητήριο Κιλκίς

Σχολιάστε