My Twitter Feed

13 Μαΐου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

“Μοντέλο για τη χώρα το Σταραμάκι” -

Παρασκευή, 10 Μαΐου, 2024

Επίσκεψη Δένδια για ευρωεκλογές -

Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024

ΠΑΣΟΚ: Το πρόγραμμα ομιλιών -

Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

3,8 εκ. για συντήρηση δρόμων -

Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Στη Βουλή οι διακοπές σε φ/β -

Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

ΑΔΕΔΥ: Όλοι σε απεργία 1ης Μάη -

Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Κάλεσμα φορέων για τη 1η Μάη -

Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

ΑΟΚ: Απίστευτη ανατροπή από το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ -

Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

ΓΑΣΚ: 12 μετάλλια για τους μικρούς

gask-stivos

 Πρωτιές για Α. Νάνο, Φ. Αβράμογλου και Αλ. Αλερού.

Με τη συμμετοχή τετρακοσίων αθλητών και αθλητριών των κατηγοριών Παμπαίδων – Παγκορασίδων Β’,  Παμπαίδων – Παγκορασίδων Μίνι και  Παμπαίδων – Παγκορασίδων Σούπερ – Μίνι , ολοκληρώθηκαν με απόλυτη επιτυχία οι αγώνες “Φιλίας” που διοργάνωσε στην Κατερίνη ο τοπικός σύλλογος “Αρχέλαος”.

Στους αγώνες πήρε μέρος με σαράντα αθλητές και αθλήτριες των Ακαδημιών του το τμήμα Στίβου του ΓΑΣ Κιλκίς και επέστρεψε στο Κιλκίς με δώδεκα μετάλλια στις αποσκευές του και την βεβαιότητα πλέον πως αυτός ο ΓΑΣ Κιλκίς έχει πολύ μέλλον γιατί διδάσκει τι σημαίνει ομάδα και ότι ο αθλητισμός είναι μια μεγάλη οικογένεια.

Η Φανή Αβράμογλου  σε μια  κούρσα προπόνησης έκανε 1΄56΄΄08 στα 600μ , ήταν, για μία ακόμη φορά , πρώτη με πολύ μεγάλη διαφορά , το ίδιο άνετος πρώτος και ο Ανέστης Νάνος με 8”23 στα 60 μ, ενώ κλάση προικισμένου σπρίντερ έδειξε και ο εντεκάχρονος Αλέξανδρος Αλέρού νικητής με άνεση στα 50 μ με 7”61.

Από κοντά και ο Δημήτρης Καραμανίδης με υπέροχη κούρσα και ρεκόρ και αργυρό μετάλλιο με  3’25”59 στα 1000 μ , ο Αντώνης Σταμπουλής 2ος με 4,75 στο μήκος,  υπέροχη και πολύ βελτιωμένη η Άννα Ισχνοπούλου 2η στα 60 μ με 8”71, η Νικολέττα Παιταρίδου 2η στο μήκος Μίνι με 4,14 μ, και τέλος την παράσταση να κλέβουν οι οκτάχρονες Βάσω Καραμανίδου 2η στα 400 μ με 1’26”17  και Εβελίνα Ζάμσα 2η με 3,48 μ στο μήκος σούπερ Μίνι.

Στο τρίτο σκαλοπάτι του βάθρου ανέβηκαν μετα από εξαιρετικές εμφανίσεις ο Λεωνίδας Τραπεζίδης με 1’30”83 στα 400 μ, ο Μάριος Παπαδόπουλος με 2,59 στο μήκος και ο Κώστας Παπαντωνίου με 6”92 στα 40 μ.

Και μπορεί τα παραπάνω παιδιά να κατέκτησαν μετάλλιο αλλά η αλήθεια είναι πως όλα τα παιδιά που αγωνίστηκαν αγωνίστηκαν με πάθος και έδειξαν πως το μέλλον τους ανήκει.

Στα 60 μ ο Νίκος Καπέτης, η Χρύσα Κεραμάρη, η Αναστασία Καλογιαννοπούλου, η Μέλη Γεωργιάδου και η Χαρά Δανδούλη. Στα 50 μ ο Ζαχαρίας Μαυροκεφαλίδης , η Γιώτα Φαρμάκη, η Μαρία Ντουμανίδου, η Φρόσω Τσιρώνη, η Αναστασία Δημητριάδου και η Δέσποινα Παπαδοπούλου. Στα 40 μ ο Αλέξανδρος Παπαδόπουλος, ο Δημήτρης Ξενέλης, η Στέλλα Παπαντωνίου , η Γεωργία Παπαδοπούλου, η Ευαγγελία Χατζη παραδίση,και Ευμορφία Μαυροκεφαλίδου.

Στο μήκος ο Κωνσταντίνος Λαζαρίδης, η Δέσποινα Γεωργιάδου, η Αναστασία Ισχνοπούλου, η Αναστασία Φαρμάκη, η Δέσποινα Χαλκίδου, η Ζωή Σφήκα, η Ηλιάνα Αλεξανδρίδου , η Δουκένη Γρηγοριάδου και η Δανάη Μακρυσοπούλου.

Στους αγώνες  τους μικρούς αθλητές συνόδεψαν ο Πρόεδρος του ΓΑΣ Κιλκίς Γιώργος Κωνσταντινίδης , οι έφοροι του ΓΑΣΚ Τάσος Βογιατζής και Κυριάκος Αβράμογλου, οι προπονητές του συλλόγου Κώστας Μηναρετζής και Νάντια Μπουρλούκα αλλά και πολλοί γονείς των παιδιών που δημιούργησαν μια όμορφη ατμόσφαιρα στην κερκίδα του ΔΑΚ Κατερίνης. Βέβαια, την παράσταση μπορεί να έκλεψαν τα μικρά του ΓΑΣΚ  αλλά αξεπέραστη ήταν η  αθλήτρια του συλλόγου Παναγιώτα Τανάνη ως συνοδός που βοήθησε πολύ στην οργάνωση των παιδιών και έδειξε πως μια θέση στο προπονητικό team τη δικαιούται και ίσως θα πρέπει να σκέφτεται τις μελλοντικές σπουδές της.

Παρά την κούραση καθώς η ομάδα επέστρεψε στις 10.30 και οι “μεγάλοι”  έδωσαν ραντεβού για τα “Ζαχαριάδεια” του Σαββάτου όπου διεξάγεται το Kids Athletics της Θεσσαλονίκης.

 

 

 

 

 

Σχολιάστε