My Twitter Feed

6 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Πρόταση 5,7 εκ. για ύδρευση Παιονίας -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Μίνι λίφτινγκ σε σχολεία -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Ο Γεωργαντάς με την πρόεδρο ΗΔΙΚΑ -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

ΚΚΕ: Επίσκεψη λόγω κορονοϊού -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Ξανά στη θλιβερή “κανονικότητα” -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Αποχαιρετισμός στον Γιώργο Γίτσο -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

ΝΔ: Δυσαρέσκεια στη Βόρ. Ελλάδα -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Δ. Κιλκίς: 50 έκτακτες προσλήψεις -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

ΓΑΣΚ: Συγχαρητήρια σε επιτυχόντες

stivosΤο Τμήμα Κλασσικού Αθλητισμού του ΓΑΣ Κιλκίς, εκφράζει τα θερμά  του  συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές και αθλήτριες του τμήματος που πέτυχαν την εισαγωγή τους στα ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας.

Η επιτυχία τους αποτελεί το επιστέγασμα μιας ιδιαίτερα επίπονης πορείας, κατά την οποία δοκιμάστηκαν έντονα. Άξιοι πολλών συγχαρητηρίων είναι βέβαια και οι γονείς, οι αφανείς αυτοί συνοδοιπόροι που με προσωπικές θυσίες συντρέχουν τους μαθητές, καθώς και οι καθηγητές τους, οι οποίοι συμβάλλουν καθοριστικά, σε αντίξοες συνθήκες, στην ευόδωση των προσπαθειών των νέων μας.

Τα νέα παιδιά, οι μελλοντικοί επιστήμονες και επαγγελματίες, δεν μπορούν παρά να μας γεμίσουν με ελπίδες για ένα πιο ευοίωνο μέλλον για τη χώρα μας.

Θέλουμε  επίσης να κάνουμε ιδιαίτερη αναφορά και στα παιδιά τα οποία δεν είχαν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Ένα ατυχές αποτέλεσμα σε καμία περίπτωση δεν ισοδυναμεί με αποτυχία. Είμαστε  πεπεισμένοι πως συνεχίζοντας τη μεθοδική προσπάθεια θα τους δοθούν οι ευκαιρίες για να διεκδικήσουν το μέλλον που ονειρεύονται.

Ευχόμενοι σε όλους τους αθλητές και τις αθλήτριές μας  τα χρόνια των σπουδών τους να είναι δημιουργικά και παραγωγικά γεμάτα με γνώσεις και επιτυχίες

Καλή τύχη και καλή σταδιοδρομία!

Tα ονόματα των επιτυχόντων ΕΔΩ

Σχολιάστε