My Twitter Feed

3 Φεβρουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

“Στη ΝΔ κάποιοι τρώνε δικούς της” -

Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου, 2021

Ο Βιεϊρίνια στον ΣΦ ΠΑΟΚ Κιλκίς -

Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου, 2021

Καλείται συνεταιριστική τράπεζα -

Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου, 2021

Ναι αλλά γινόμαστε …Χόλυγουντ! -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Έχει Ευζώνους και η Ευρυτανία; -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Παίρνουμε πάλι την ανηφόρα; -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Ποιοι εκλέχτηκαν στη νέα ΝΕ Κιλκίς -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

“Υποβάθμιση και της Γουμένισσας” -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

ΓΑΣΚ: Στα δύσκολα με ΠΑΟΚ

Στο «Σπίτι του Χάντμπολ» της Μίκρας με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ αγωνίζεται σήμερα Σάββατο 15 Νοεμβρίου ο ΓΑΣ Κιλκίς για την 7η αγωνιστική της Α1 Ανδρών.

gask-paok-xantbol-001Οι γηπεδούχοι προέρχονται από μεγάλη νίκη στην έδρα του Φιλίππου Βέροιας, ενώ ο μαχητικός ΓΑΣ Κιλκίς βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση με δύο νίκες και μία ισοπαλία στα τρία τελευταία ματς.

Η παράδοση είναι υπέρ του «δικεφάλου» με 5 συνεχόμενες εντός έδρας νίκες από το 2009 και έπειτα, ενώ οι φιλοξενούμενοι τελευταία φορά που κέρδισαν στην Θεσσαλονίκη ήταν πριν έξι χρόνια στις 16/4/2008 με 24-23 στο κλειστό των Συκεών.

Απ` την ομάδα του Κιλκίς θα απουσιάσει ο δεξιός ίντερ, Νίκος Τάτσης, ο οποίος χτύπησε στο ματς με τη ΧΑΝΘ και υπέστη ρήξη χιαστών, με την διοίκηση να βρίσκεται σε αναζήτηση ξένου αθλητή για να καλύψει το κενό του.

«Περάσαμε χωρίς απώλειες τα δύο παιχνίδια στα οποία χρειαζόμασταν μόνο τη νίκη. Αντιμετωπίζουμε μία από τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας. Εμείς δεν αλλάζουμε την φιλοσοφία μας. Σε κάθε ματς παίζουμε για την νίκη ανεξαρτήτως αντιπάλου. Θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί, ξεκινώντας από την άμυνα μας και να βελτιωνόμαστε σε κάθε ματς», σχολίασε ο τεχνικός του ΓΑΣΚ, Γιάννης Λαζαρίδης.

Σχολιάστε