ΓΑΣΚ: Νίκη στη πρεμιέρα
Με νίκη ξεκίνησε ο ΓΑΣ Κιλκίς στο πρωτάθλημα της Α1 του χάντμπολ, που άρχισε σήμερα Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου. Η ομάδα του Κιλκίς επικράτησε στην έδρα της επί του Φίλιππου Βέροιας με 23-20, σε ένα ματς που πήγαινε γκολ- γκολ από την αρχή μέχρι το τέλος. Ωστόσο, η ομάδα του Νίκου Γεωργιάδη στο τελευταίο δεκάλεπτο ξέφυγε με δύο τέρματα και αυτό ήταν αρκετό για να της χαρίσει την νίκη.
Οι περίπου 500 φίλοι των γηπεδούχων έδωσαν ωραίο παλμό στον αγώνα και βοήθησαν τον ΓΑΣΚ να φτάσει στην επικράτηση κόντρα σε έναν παραδοσιακό αντίπαλο, όπως ο Φίλιππος Βέροιας.
«Χρειαζόμαστε χρόνο ακόμα για να προσαρμοστούμε. Δεν είμαι ευχαριστημένος, παρά μόνο από τη νίκη, αλλά τα παιδιά είχαν τη θέληση, τη διάθεση και το πάθος και κατάφεραν να νικήσουν», σχολίασε ο προπονητής του ΓΑΣΚ Νίκος Γεωργιάδης.
Τα 5λεπτα: 2-2, 5-5, 6-7, 8-8, 10-9, 12-12 (ημ.), 12-13, 14-15, 18-17, 21-19, 21-19, 23-20
Κιλκίς: Παρασκευαΐδης, Τζιόκας, Κυπραίος 7, Καλπακίδης, Δούγιας 3, Δεληγιάννης 2, Χοτζούδης 3, Δημάκης 3, Τοκατζόγλου, Π. Παπαδόπουλος, Σισμανίδης, Σαλαβασίδης, Γρηγοριάδης 5, Κοβλακάς, Τριανταφύλλου
Φίλιππος (Κύρος Σαράφης): Δέλλιος, Δ. Μπαντής, Στ. Παπαδόπουλος 2, Μιτρέφσκι 3, Π. Κωστακίδης 3, Α. Κωστακίδης, Δομπρής 4, Γ. Μπαντής 2, Χατζηγεωργίου 4, Μιχαηλίδης, Παντελίδης, Ζευγαρόπουλος, Δραγκόλας 2, Μάντζιος, Αρβανιτίδης
Διαιτητές: Πατιός – Τσιάνας. Δίλεπτα: 3-3. Πέναλτι: 4/4-0/1