My Twitter Feed

21 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Περί τους 500 οι εμβολιασμοί -

Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου, 2021

Και πάλι το λιανεμπόριο στη λαϊκή -

Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου, 2021

Έξι τα νέα κρούσματα σε ν. Κιλκίς -

Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου, 2021

ΔΕΥΑΠ: Απάντηση στη ΛΑΣΥ -

Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου, 2021

Χαμόγελα απ`τα 2 μόνο κρούσματα -

Τρίτη, 19 Ιανουαρίου, 2021

Η Σ. Μπεκατώρου δεν είναι η μόνη -

Τρίτη, 19 Ιανουαρίου, 2021

Τριήμερο ανάσας για το ν. Κιλκίς -

Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου, 2021

Χώρος για φιλοξενία των αστέγων -

Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου, 2021

ΓΑΣΚ: Με πέντε στον Κλασικό Μαραθώνιο

31ος-Κλασικός-Μαραθώνιος-ΑθηνώνΑυτή την Κυριακή 10 Νοεμβρίου διοργανώνεται για 31η χρονιά ο Κλασικός Μαραθώνιος της Αθήνας  που είναι αφιερωμένος στη μνήμη του Γρηγόρη Λαμπράκη και τα παράλληλα αγωνίσματα των 5 και 10 χλμ. και αποτελεί  τον σημαντικότερο αγώνα δρόμου που πραγματοποιείται στη χώρα μας. Ταυτόχρονα με τον  Κλασικό Μαραθώνιο της Αθήνας θα διεξαχθεί και το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Μαραθωνίου Δρόμου 2013.

Στη διοργάνωση συμμετέχει για ακόμη μια φορά το τμήμα Στίβου του ΓΑΣ Κιλκίς με πέντε αθλητές του. Πρόκειται για τον Γιάννη Παπαδόπουλο (που θα αγωνιστεί για τελευταία φορά με τα χρώματα του ΓΑΣΚ λόγω της μεταγραφής του) τον Αντώνη Σαρίδη, τον Δημήτρη Βραχιόλογλου, τον Λάζαρο Σιδηρόπουλο και τον Στέλιο Δελόγλου.

“Ο Κλασικός Μαραθώνιος Αθηνών δεν είναι μόνο ένα αθλητικό γεγονός διεθνούς εμβέλειας, ένας δύσκολος αγώνας δρόμου για λίγους, μια σκληρή διαδρομή 42.195 μέτρων” δήλωσε ο Πρόεδρος του ΓΑΣΚ κ. Γιώργος Κωνσταντινίδης. “Περισσότερο από οτιδήποτε άλλο, ο Κλασικός Μαραθώνιος της Αθήνας είναι η γέφυρα που ενώνει το θρύλο με την ιστορία και αναδεικνύει τη δύναμη της ανθρώπινης θέλησης και ψυχής. Αποτελεί μια δεξαμενή αξιών, κοινωνικής συνείδησης, περιβαλλοντικής ευαισθησίας, φιλίας και αλληλεγγύης, τώρα πιο επίκαιρη από ποτέ. Ευχόμαστε καλή επιτυχία και καλό τερματισμό σε όλους και ιδιαίτερα στους αθλητές μας”

Σχολιάστε