My Twitter Feed

3 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Την Πέμπτη η Λαϊκή του Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Έργα 1,2 εκατ. για συντήρηση δρόμου -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΓΑΣΚ: Άλμα 30 θέσεων στο Στίβο

gaskilkis-stivos

ΣΤΗΝ 81η ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΕΤΗΣΙΑΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΤΟΥ ΣΕΓΑΣ.


Στην 81η θέση μεταξύ όλων των συλλόγων της Ελλάδος σκαρφάλωσε ο  ΓΑΣ Κιλκίς στην ετήσια αξιολόγηση των Σωματείων Στίβου του ΣΕΓΑΣ , μετά από τη ολοκλήρωση και δημοσίευση  από την Ομοσπονδία του Στίβου της  επεξεργασίας για την αξιολόγηση των Συλλόγων της φετινής αγωνιστικής περιόδου κατά την οποία αξιολογήθηκαν-βαθμολογήθηκαν 294 σύλλογοι που καλλιεργούν και έχουν αγωνιστική δραστηριότητα στον στίβο.

 Ο ΓΑΣΚ μετά από μια σχετική μέτρια περίοδο , στην οποία βρέθηκε λόγω αρνητικών συγκυριών στην 111η θέση το 2012, πραγματοποίησε  ένα εντυπωσιακό “άλμα” τριάντα θέσεων προς τα πάνω και βάζει τις βάσεις για ακόμη πιο ψηλά τα επόμενα χρόνια.

 Το τμήμα του Στίβου με ανακοίνωσή του ευχαριστεί το Δ.Σ. Του ΓΑΣΚ , τους εφόρους  , τους  προπονητές του  και όλους τους αθλητές που αγωνίστηκαν για τον ΓΑΣ Κιλκίς , ανεξαρτήτως του αν προσέφεραν βαθμό ή όχι στο σύλλογο.

Ιδιαίτερα ικανοποιημένος δήλωσε ο επικεφαλής του προπονητικού επιτελείου του στίβου του ΓΑΣ Κιλκίς Κώστας Μηναρετζής “Όλοι όσοι βρισκόμαστε καθημερινά στο στάδιο είμαστε υπερήφανοι για τη νέα αυτή θέση μας γιατί δείχνει την ποιότητα και τη δυναμική της ομάδας μας. Ωστόσο , για να είμαστε ειλικρινείς, και στις τελευταίες θέσεις της αξιολόγησης να ήμασταν εμείς θα νοιώθαμε το ίδιο υπερήφανοι γιατί ξέρουμε από «πρώτο χέρι» την προσπάθεια που καταβάλουν όλοι οι εμπλεκόμενοι στην οικογένεια του ΓΑΣ Κιλκίς, από οποιαδήποτε θέση και με οποιαδήποτε ιδιότητα.  Ίσως να είμαστε σε καλό δρόμο και μάλιστα, όπως λένε και για τις δύσκολες διαδρομές, να περάσαμε τις ανηφόρες και τώρα να πηγαίνουμε πιο εύκολα στην κατηφόρα. Ίσως μερικοί να καταλάβουν επιτέλους τι σημαίνει αγωνίζομαι για το σύλλογό μου. Ας μην ξεχνάμε  πως  δεν είμαστε σωματείο μαζικού αθλητισμού, είμαστε αθλητικός σύλλογος που κάνει αγωνιστικό αθλητισμό , που καλλιεργεί με ποιότητα και σε βάθος τις Ακαδημίες του και θα θέλαμε οι αθλητές μας να θέλουν να αγωνίζονται για την ομάδα μας”.

Σχολιάστε