My Twitter Feed

3 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Την Πέμπτη η Λαϊκή του Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Έργα 1,2 εκατ. για συντήρηση δρόμου -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Βόμβες” για Ανδρίτσο/Γεωργαντά!

Για “αμέλεια και ανεπάρκεια της διοίκησης του Νοσοκομείου Κιλκίς”, κάνει λόγο ο Κώστας Κιλτίδης, τονίζοντας ότι “η τοποθέτηση των νέων διοικήσεων των νοσοκομείων άργησε απαράδεκτα, όπως και στα Νοσοκομεία Κιλκίς και Γουμένισσας, με αγνόηση του στελεχιακού δυναμικού του νομού μας”.

Ο πρώην βουλευτής και υφυπουργός καταλογίζει στην υπό τον Γ. Ανδρίτσο διοίκηση ότι “κατά αδιανόητο τρόπο προβαίνει με ανάθεση σε τοποθετήσεις προϊσταμένων”. Παράλληλα, αναφέρεται ευθέως στον Γ. Γεωργαντά ζητώντας “να αναλάβει δημόσια την ευθύνη του”, προσθέτοντας για τον νυν βουλευτή Κιλκίς και υφυπουργό τα εξής:

“Αυτά που συμβαίνουν είναι σκοταδισμός και δεν ταιριάζουν στο φως που επαγγέλλεται η κυβέρνηση για την αναγέννηση της χώρας. Δεν μπορεί να μου λέει δικαιολογώντας την μη δικαίωση και αποκατάσταση διωχθέντος υπαλλήλου, με το αιτιολογικό ότι είχε το πρόσωπό μου ως επιλογή στις εκλογές και ότι γνωρίζει τι ψηφίζουν οι πολίτες μέσα στην κάλπη. Να μη θυμάται δε, ότι όποιο αξίωμα κατέλαβε στην διοικητική ιεραρχία έγινε επί κυβερνήσεως ΝΔ το 2012-2015, όταν ήταν βουλευτής ο ίδιος. Καθίσταται ο ίδιος και οι κομματικοί υποβολείς της διοίκησης του Νοσοκομείου ηθικοί αυτουργοί αυτού του διασυρμού”.

Ολόκληρη η δήλωση του κ. Κιλτίδη με τίτλο «όταν η διοίκηση του Νοσοκομείου Κιλκίς δεν δικαιώνει, δεν στηρίζει και απορυθμίζει», που ασφαλώς θα συζητηθεί, έχει ως εξής:

“Λυπάμαι που αναγκάζομαι να αναδείξω την αμέλεια και ανεπάρκεια της διοίκησης του Νοσοκομείου Κιλκίς, όταν η χώρα δοκιμάζεται σε μείζονα εθνικά ζητήματα και από την πανδημία του Κορωναϊού. Οι παρεμβάσεις μου προς τους αρμοδίους δεν στάθηκε δυνατόν να αφυπνίσουν και να ανατάξουν την διοίκηση του Νοσοκομείου μας.

Με ειλικρίνεια και ανυπόκριτα επαναλαμβάνω αυτό που γνωρίζουν όλοι οι εργαζόμενοι σ’ αυτό. Δεν με χωρίζει τίποτα με κανέναν και σέβομαι την συνεισφορά του καθενός. Οι δε αναφορές μου δεν ακυρώνουν κανέναν, παρά τα τόσα λάθη της διοίκησης.

Διακήρυξα προ των εκλογών, απολογούμενος γιατί συστρατεύομαι με την ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη, ότι είναι επιτακτική ανάγκη να σταματήσει ο κατήφορος από τον ΣΥΡΙΖΑ. Τόνισα δε σε πάνω από 50 ομιλίες μου προεκλογικώς, ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την συγκυρία θα γίνει ο καλύτερος Πρωθυπουργός της παράταξής μου, σε οικονομικό και διοικητικό επίπεδο. Επεσήμανα όμως την απουσία πολιτικού βάθους, πολιτικής παιδείας και στελεχών εμπνευσμένων, για να αντέξουν σε κοινωνικά και εθνικά ζητήματα. Η κυβέρνηση ανορθώνει οικονομικά και διοικητικά την χώρα και γονατίζει πληγωμένη από την ανεπάρκεια θεσιθήρων, με απουσία πίστης, γνώσης και δικαίου.

Επί ΣΥΡΙΖΑ έγιναν πολλές ασχήμιες, αλλά η περίπτωση του Νοσοκομείου Κιλκίς με την ανεκδιήγητη διοίκησή του δεν είχε προηγούμενο. Είναι αλήθεια ότι η τοποθέτηση των νέων διοικήσεων των νοσοκομείων άργησε απαράδεκτα, όπως και στα Νοσοκομεία Κιλκίς και Γουμένισσας, με αγνόηση του στελεχιακού δυναμικού του Νομού μας. Λες και δεν είχε ο νομός μας επιστήμονες και μάλιστα σχετικούς με το αντικείμενο και με προσφορά στην Νέα Δημοκρατία.

Διαπιστώνω όμως, ότι η νέα διοίκηση δεν αποκαθιστά πρόσωπα που διώχθηκαν εξοργιστικά επί ΣΥΡΙΖΑ. Ακόμη και το αντίθετο, πρόσωπα που επί ΣΥΡΙΖΑ για τα προσωπικά κοινωνικά ζητήματα υποστηρίχθηκαν, σήμερα να απουσιάζει η φροντίδα της διοίκησης.

Επειδή δεν είμαστε όλοι προσκυνημένοι στην λαγνεία της εξουσίας και των όποιων αξιωμάτων, δεν είμαι διατεθειμένος να απολογηθώ στους πικραμένους και απογοητευμένους, που με ακολούθησαν ή πίστεψαν στη ΝΔ.

Γι’ αυτό και ζητώ δημόσια σεβασμό των κοινωνικών προβλημάτων του προσωπικού, σε όποιο κόμμα κι αν ανήκουν. Διώξαμε τον ΣΥΡΙΖΑ για να αποκατασταθούν και οι διωγμένοι από αυτόν. Κατά αδιανόητο τρόπο προβαίνει με ανάθεση σε τοποθετήσεις προϊσταμένων η διοίκηση του νοσοκομείου, αγνοώντας δικαστικό δεδικασμένο αρχαιότητος και (τσαλακώνει) άξια στελέχη. Εκ των οποίων τα περισσότερα και μάλιστα σε μεγάλο αριθμό ανήκουν στο χώρο της Νέας Δημοκρατίας. Αυτό είναι έξω από κάθε δεοντολογία, αξιολόγηση και καθίσταται παράνομο και ανήθικο.

Συμπληρωματικώς, καλώ ιδιαίτερα τον εκλεγέντα βουλευτή της ΝΔ να αναλάβει δημόσια την ευθύνη του. Αυτά που συμβαίνουν είναι σκοταδισμός και δεν ταιριάζουν στο φως που επαγγέλλεται η κυβέρνηση για την αναγέννηση της χώρας. Δεν μπορεί να μου λέει δικαιολογώντας την μη δικαίωση και αποκατάσταση διωχθέντος υπαλλήλου, με το αιτιολογικό ότι είχε το πρόσωπό μου ως επιλογή στις εκλογές και ότι γνωρίζει τι ψηφίζουν οι πολίτες μέσα στην κάλπη. Να μη θυμάται δε, ότι όποιο αξίωμα κατέλαβε στην διοικητική ιεραρχία έγινε επί κυβερνήσεως ΝΔ το 2012-2015, όταν ήταν βουλευτής ο ίδιος. Καθίσταται ο ίδιος και οι κομματικοί υποβολείς της διοίκησης του Νοσοκομείου ηθικοί αυτουργοί αυτού του διασυρμού. Δυστυχώς ερμηνεύτηκαν ως αδυναμία, η γενναιότητα και η σωφροσύνη που επέδειξα επί 16 μήνες. Φαίνεται να αγνοούν ότι οι άνεμοι βρίσκονται πάντα μέσα σε ασκό και αποκτούν ισχύ μεγαλύτερη.

Θα επανέλθω τις προσεχείς ημέρες με όλες τις επισημάνσεις, που έκανα αυτό το χρονικό διάστημα για την λειτουργία του Νοσοκομείου που δοκιμάζεται υγειονομικά.

Σχολιάστε