My Twitter Feed

1 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Την Πέμπτη η Λαϊκή του Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Έργα 1,2 εκατ. για συντήρηση δρόμου -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Βραβεύσεις από έφεδρους αξιωματικούς

Μ. Βλάχου: Ευχαριστούμε για τη μεγάλη τιμή.

H ετήσια εκδήλωση κοπής της βασιλόπιτας του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Ν. Κιλκίς πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2017, στην αίθουσα εκδηλώσεων της ΛΑΦ Κιλκίς, και κατά την διάρκειά της βραβελυτηκαν οι δήμοι Κιλκίς και Παιονίας, καθώς και το Νοσοκομείο Κιλκίς και το Κέντρο Υγείας Πολυκάστρου για την πολύτιμη συμβολή τους καθ’ όλη την διάρκεια της προσφυγικής κρίσης.

efedroi-kilkis2Από την πλευρά του Νοσοκομείου Κιλκίς το βραβείο παρέλαβε η διοικήτρια Μαρία Βλάχου, τονίζοντας ότι:

“Το Νοσοκομείο του Κιλκίς από την πρώτη στιγμή, με όλα του τα μέσα, στάθηκε δίπλα στους συνανθρώπους μας και τους παρείχε τις υπηρεσίες υγείας που χρειαζόντουσαν. Οι εργαζόμενοι του νοσοκομείου, με υψηλό το αίσθημα της αλληλεγγύης και της ανιδιοτέλειας, υπερέβαλαν εαυτόν για να ανταπεξέλθουν. Χαρακτηριστικό παράδειγμα ήταν η συγκρότηση επιτροπής από μια ομάδα γιατρών και νοσηλευτών για τη διαχείριση του προσφυγικού, οι οποίοι πρόσφεραν εθελοντικά τις υπηρεσίες τους πέραν του ωραρίου τους.

Στην προσπάθεια μας αυτή είχαμε αρωγούς και συμπαραστάτες όλους τους φορείς της πόλης μας, το επιμελητήριο, το κοινωνικό ιατρείο-φαρμακείο, τον ερυθρό σταυρό, αλλά και πολλούς ανώνυμους και επώνυμους πολίτες, όπως οι αδελφοί Κωνσταντινίδη, αποδεικνύοντας έτσι ότι η πρόοδος και η βελτίωση της λειτουργίας του νοσοκομείου είναι υπόθεση όλων μας.

Εκ μέρους του Νοσοκομείου Κιλκίς ευχαριστούμε τον Σύνδεσμο Εφέδρων Αξιωματικών Ν. Κιλκίς για την τιμή που μας έκανε να μας απονείμει αυτό το βραβείο. Είναι ουσιαστικά ένα βραβείο που βρίσκεται στις συνειδήσεις όλων των πολιτών του νομού μας και μας το απονείμουν καθημερινά με την εμπιστοσύνη τους.”

Σχολιάστε