My Twitter Feed

8 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

“Μας έφεραν εδώ να μας σώσουν;” -

Πέμπτη, 7 Ιανουαρίου, 2021

Πρόταση 5,7 εκ. για ύδρευση Παιονίας -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Μίνι λίφτινγκ σε σχολεία -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Ο Γεωργαντάς με την πρόεδρο ΗΔΙΚΑ -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

ΚΚΕ: Επίσκεψη λόγω κορονοϊού -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Ξανά στη θλιβερή “κανονικότητα” -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Αποχαιρετισμός στον Γιώργο Γίτσο -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

ΝΔ: Δυσαρέσκεια στη Βόρ. Ελλάδα -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Βράβευση Ιβάν από ΕΠΣ Κιλκίς

*Έντονη συγκίνηση από τους τιμώμενους στον κορυφαίο θεσμό της Ένωσης.

Βράβευση του Ιβάν Σαββίδη στο πρόσωπο του Μ. Γκαγκάτση

Κορυφαία στιγμή της γιορτή ποδοσφαίρου που διοργάνωσε φέτος η ΕΠΣ Κιλκίς ήταν η βράβευση του προέδρου του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος λόγω των αυξημένων υποχρεώσεων του δεν κατάφερε να παραστεί και το βραβείο το παρέλαβε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Μάκης Γκαγκάτσης από τον πρώην πρόεδρο της ΕΠΣΚ Βασίλη Χατζηαποστόλου.

Ο Β. Γραμμένος τιμά τον Βλ. Παναγιωτίδη

Παρών στην εκδήλωση κοπής της πίτας της ΕΠΣΚ ήταν και ο νέος πρόεδρος της ΕΠΟ, Βαγγέλης Γραμμένος, ο οποίος τόνισε στη τοποθέτησή του ότι προέχει η υπεράσπιση της αξιοπιστίας των πρωταθλήματων και η ανάκαμψη του εθνικού μας ποδοσφαίρου, ενώ στη συνέχεια βράβευσε το πρώην μέλος του Δ.Σ. της ΕΠΣΚ, Βλαδίμηρο Παναγιωτίδη, για την πολύχρονη προσφορά του στο ποδόσφαιρο.

Από τη πλευρά του, ο κ. Χατζηαποστόλου στο σύντομο χαιρετισμό του υπογράμμισε τις προσπάθειες εξυγίανσης που καταβάλλονται από τη νέα διοίκηση της ΕΠΟ, υπερασπίστηκε την ανάγκη να στηριχθούν οι άνθρωποι του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου και δήλωσε την αισιοδοξία του για τη συνέχεια του εγχειρήματος.

Στην εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε παρουσία πλήθους κόσμου, το απόγευμα της Κυριακής 11 Φεβρουαρίου στο Κέντρο “Κτήμα των Ευχών”, τιμήθηκαν άνθρωποι που πρόσφεραν στο κιλκισιώτικο και στο ελληνικό ποδόσφαιρο, έκαναν υπερήφανο το ακριτικό Κιλκίς και ξεχώρισαν για το ήθος και την συνεισφορά τους.

Η βράβευση του Λ. Τριανταφυλλίδη, του θρυλικού “γιατρού των γηπέδων”

Από έντονη συγκίνηση χαρακτηρίστηκε η βράβευση του Λεωνίδα Τριανταφυλλίδη, που υπηρέτησε την ιδέα του Κιλκισιακού ενώ διαβάστηκε επιστολή του Συλλόγου Βετεράνων Ποδοσφαιριστών του ΑΟΚ για τη μεγάλη του προσφορά. Την απονομή έκανε ο πρόεδρος της ΕΠΣΚ κ. Δαμιανίδης.

Από τον χώρο της διαιτησίας τιμήθηκαν ο πρώην διεθνής Μάλαμας Τεβεκέλης (την απονομή έκανε ο αντιπρόεδρος της ΕΠΟ Στέργιος Αντωνίου) και ο Κιλκισιώτης πρώην διαιτητής Βασίλης Λεγνωσίδης για την πολυετή ενεργοποίηση του στο Κιλκισιωτικό ποδόσφαιρο (από τον πρόεδρο της ΕΠΣ Δράμας κ. Χατζησαρόγλου).

Έχοντας αφιερώσει τη ζωή του στην υπηρεσία του Μακεδονικού Δροσάτου, ο Γιώργος Παναγιωτίδης τιμήθηκε για την προσφορά του από τον βουλευτή Γ. Γεωργαντά ενώ ξεχωριστή θέση είχε η βράβευση της Γυναικείας Ομάδας του Κιλκισιακού από τον αντιπεριφερειάρχη Κιλκίς Α. Βεργίδη.

Το θερμό χειροκρότημα των παρισταμένων απέσπασε η εξ’ Επταλόφου καταγόμενη ποδοσφαιρίστρια Δήμητρα Παντελιάδου, την τιμητική διάκριση στην οποία απένειμε ο κ. Παπαδάκης.

Από τα Μ.Μ.Ε. τιμήθηκαν για την προσφορά τους το Ράδιο Επιλογές και ο δημοσιογράφος Γιάννης Παπαγεωργόπουλος (από τον κ. Δημητριάδη) και το Ράδιο Σύνορα για την αθλητική τους εκμπομπή (από τον δήμαρχο Παιονίας κ. Γκουντενούδη).

Από τους ποδοσφαιριστές στη φετινή γιορτή τιμήθηκαν οι Ηλίας Κουραλίδης (από τον Πρόεδρο της ΕΠΣ Καβάλας κ. Παπαδόπουλο), Κωνσταντίνος Ντουντούκης (από τον κ. Τεβεκέλη), Σκαρλάτος Βασίλης (από τον κ. Σαρηγιαννίδη), Φερεσίδης Αναστάσιος (από τον πρώην Πρόεδρο της ΕΠΣ Κοζάνης κ. Σάββα Χρήστο), Καμπουρίδης Πασχάλης (από τον επίτιμο Γεν. Γραμματέα της ΕΠΣΚ κ. Πιπερίδη) και Πεχλιβάνης Γεώργιος (από τον Πρόεδρο του ΕΒΕ κ. Τονικίδη.

Την βασιλόπιτα ευλόγησε ο μητροπολίτης Κιλκίς κ. Εμμανουήλ, ο οποίος έκανε λόγο για την ανάγκη της αυτοεξυγίανσης του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, ενώ στη συνέχεια ο πρόεδρος της ΕΠΣΚ Χαράλαμπος Δαμιανίδης έκοψε την πίτα πλαισιούμενος από τον τον αντιπρόεδρο Σ. Σιδηρόπουλο, τον γεν. γραμματέα Κ. Πάταρα, τον ταμία Α. Αρκούδα και τα μέλη Σ. Κουραλίδη, Τρ. Τσαρίδη, Στ. Ξουπλάκη και Γ. Παρασκευόπουλο.

Στο τέλος παρατέθηκε δεξίωση στους προσκεκλημένους και στους τιμώμενους, ενώ τυχερά από τα βασιλοπιτάκια αναδείχθηκαν έξι σωματεία που κέρδισαν μπάλες για τις ομάδες τους.

Την γιορτή παρουσίασε το μέλος της επιτροπής Δημοσίων Σχέσεων της ΕΠΣΚ, Χρήστος Καναρόπουλος, ενώ το οπτικοακουστικό υλικό επιμελήθηκε ο Γιώργος Αντωνιάδης.

Σχολιάστε