My Twitter Feed

3 Φεβρουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Ναι αλλά γινόμαστε …Χόλυγουντ! -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Έχει Ευζώνους και η Ευρυτανία; -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Παίρνουμε πάλι την ανηφόρα; -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Ποιοι εκλέχτηκαν στη νέα ΝΕ Κιλκίς -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

“Υποβάθμιση και της Γουμένισσας” -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Κοιτάμε Μπροστά χωρίς απόβλητα -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Κορονοϊός: Η ύφεση συνεχίζεται… -

Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου, 2021

Με ένα κλικ περιήγηση στο “Κήπο” -

Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου, 2021

Βεργίδης: Το όραμα του Περικλή

antiperifereia-kilkisΣτις πρώτες του δηλώσεις, που έκανε μέσα σε κλίμα συγκίνησης αμέσως μετά την εκλογή του, ο νέος αντιπεριφερειάρχης Κιλκίς Ανδρέας Βεργίδης τόνισε: «Στηρίξαμε, με τον Παύλο Θωμαΐδη, όλο αυτό το διάστημα της ασθένειας του Περικλή Κολότσιου ο ένας τον άλλο. Το όραμα του Περικλή ταυτίζεται με το δικό μας, με το όραμα της ‘Αλληλεγγύης’. Βασίζομαι για το έργο μου από εδώ και στο εξής στη βοήθεια του περιφερειάρχη μας Απ. Τζιτζικώστα, στη βοήθεια όλων σας και στη βοήθεια των υπηρεσιακών παραγόντων της Π.Ε. Κιλκίς, με τους οποίους έχουμε άψογη συνεργασία».

Απ` τη πλευρά του, ο κ. Τζιτζικώστας στην ομιλία του προς τους Περιφερειακούς Συμβούλους της «Αλληλεγγύης» εξήρε το ήθος, το έργο και τον άνθρωπο Περικλή Κολότσιο.

«Χάσαμε έναν φίλο, συνεργάτη και συνάδελφό μας, έναν ακέραιο, έντιμο και ηθικό άνθρωπο, που με αποφασιστικότητα, με αυταπάρνηση και με όραμα για το Κιλκίς άφησε πολύ σημαντικό έργο από όποια θέση κι αν υπηρέτησε τους συμπολίτες του. Θα τον θυμόμαστε πάντα. Θέλω να ευχαριστήσω τους δυο Περιφερειακούς Συμβούλους μας, Ανδρέα Βεργίδη και Παύλο Θωμαΐδη, οι οποίοι όλο το διάστημα της ασθένειας του Περικλή Κολότσιου φρόντισαν να λειτουργήσει χωρίς προβλήματα η Αντιπεριφέρεια Κιλκίς. Συγχαίρω τον νέο Αντιπεριφερειάρχη Κιλκίς Ανδρέα Βεργίδη και εύχομαι καλή επιτυχία στο έργο του, για το καλό του Κιλκίς και της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας. Στην ‘Αλληλεγγύη’ άλλωστε έχουμε αποδείξει ότι είμαστε μια ομάδα ενιαία και αδιαίρετη», επισήμανε ο κ. Τζιτζικώστας, ενώ συνεχάρη και τον Παύλο Θωμαΐδη για την απόφασή του να μην θέσει υποψηφιότητα.

Ο κ. Θωμαΐδης, αφού μίλησε με τα καλύτερα λόγια τόσο για τον Περικλή Κολότσιο, όσο και για τον Ανδρέα Βεργίδη, δήλωσε ότι θα είναι στο πλευρό του νέου περιφερειάρχη και θα συμβάλει με όλες τις δυνάμεις του στην ενότητα της παράταξης.

Τη θλίψη τους για την απώλεια του Περικλή Κολότσιου εξέφρασαν οι επικεφαλής των παρατάξεων της αντιπολίτευσης του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας, οι οποίοι συνεχάρησαν τον νέο αντιπεριφερειάρχη Κιλκίς και ευχήθηκαν καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο του.

Να τονιστεί ότι στη μνήμη του Περικλή Κολότσιου το Περιφερειακό Συμβούλιο Κεντρικής Μακεδονίας τήρησε ενός λεπτού σιγή, ενώ ο κ. Τζιτζικώστας ανακοίνωσε ότι η αίθουσα συσκέψεων της Αντιπεριφέρειας Κιλκίς θα μετονομαστεί σε «Αίθουσα Περικλή Κολότσιου».

Σχολιάστε