My Twitter Feed

13 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

“Ριγμένες” οι επιχειρήσεις του Κιλκίς -

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου, 2021

Υγειονομικοί: Εμβόλιο μόνο το 33%! -

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου, 2021

Μονοψήφιοι αριθμοί κρουσμάτων -

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου, 2021

Αδειάζει από ασθενείς covid το ΓΝΚ -

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου, 2021

Νέα οχήματα στο Δήμο Παιονίας -

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου, 2021

Χωρίς δομή Αναφοράς το Κιλκίς -

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου, 2021

Ανδρίτσος: Ανακρίβειες ΠΟΕΔΗΝ -

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου, 2021

Πάντα ανησυχία από τα κρούσματα -

Δευτέρα, 11 Ιανουαρίου, 2021

Βαρύ το φορτίο για το ΕΣΡ

Pappas Tasos1-001Του Τάσου Παππά.


Επιτέλους βγήκε λευκός καπνός. Έχουμε πια ΕΣΡ. Θα τα καταφέρει; Θα δείξει. Εξαρτάται όχι μόνο από τα μέλη του, αλλά και από τη στάση των κομμάτων. Πάντως η καχυποψία είναι παρούσα.

Η Νέα Δημοκρατία συνεχίζει να έχει κόλλημα με τους αριθμούς. Ο Νίκος Δένδιας ζήτησε από τον πρόεδρο της Βουλής Νίκο Βούτση να δεσμευτεί ότι θα είναι αυξημένος ο αριθμός των αδειών που θα δοθούν. Συμπλήρωσε μάλιστα πώς δεν πρέπει η αύξηση να είναι εικονική, για παράδειγμα άλλη μία άδεια, δηλαδή πέντε στο σύνολο.

Δεν είπε όμως πόσες άδειες κατά τη γνώμη του κόμματος του πρέπει να χορηγηθούν. Με τις έξι είναι καλά; Μήπως θέλουν περισσότερες; Για να καταλάβω, η Ν.Δ επιχειρεί να προδικάσει την απόφαση του ΕΣΡ για τον αριθμό των αδειών ;

Αν το ΕΣΡ καταλήξει με ένα συγκεκριμένο σκεπτικό ότι η αγορά σηκώνει τέσσερις ή πέντε άδειες τι θα κάνει; Θα καταγγείλει την απόφαση;

Ο κ. Λοβέρδος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης από τη μεριά του διατύπωσε την υποψία, μήπως ο υπουργός Νίκος Παππάς, ο οποίος δεν είχε το θάρρος να παραιτηθεί, ως όφειλε, σύμφωνα με τον κ. Λοβέρδο, προσπαθήσει μέσα από το ΕΣΡ να περάσει τη γραμμή του για τον αριθμό των αδειών.

Νομίζω ότι είναι μια άποψη προσβλητική για τα πρόσωπα που στελεχώνουν το ΕΣΡ. Αμφισβητεί την ακεραιότητα τους. Και εν πάση περιπτώσει ας ρίξει μια ματιά στον κατάλογο. Δεν μπορεί να ισχυριστεί ότι είναι τίγκα στους συριζαίους. Το αντίθετο θα έλεγα.

Και τώρα πρέπει να δούμε πώς θα κινηθούν κυβέρνηση και κόμματα σε ένα άλλο θέμα, εξίσου σοβαρό.

Μέχρι να τελεσφορήσει ο διαγωνισμός ή η αδειοδοτική διαδικασία τι θα ισχύει στο ραδιοτηλεοπτικό τοπίο; Τι θα γίνει με τους υπερθεματιστές του προηγούμενου διαγωνισμού που πήραν άδεια αλλά δεν έχουν κανάλι;

Θα εκδώσει η κυβέρνηση προσωρινές βεβαιώσεις λειτουργίας; Θα δεχτεί αυτή τη ρύθμιση η αντιπολίτευση. Οι απαντήσεις λίαν συντόμως.

Άρθρο στην ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

 

Σχολιάστε