My Twitter Feed

31 Δεκεμβρίου, 2020

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Την Πέμπτη η Λαϊκή του Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Έργα 1,2 εκατ. για συντήρηση δρόμου -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Βαρειές “καμπάνες” σε αγρότες

Βαρύτατες ποινές επιδίκασε χθες Δευτέρα 30 Ιουνίου το Μονομελές Πρωτοδικείο Πολυκάστρου σε 30 αγρότες του νομού Κιλκίς για κινητοποίηση που πραγματοποίησαν τον Ιανουάριο του 2010, διεκδικώντας την ικανοποίηση αιτημάτων τους.

agrotes-euzonoiΟι αγρότες καταδικάστηκαν σε ποινές φυλάκισης από 8 ως 12 μήνες με τριετή αναστολή, με το κατηγορητήριο της “παρακώλυσης συγκοινωνιών”, επειδή κατά τη διάρκεια τς κινητοποίησής τους έκλειναν συμβολικά για μια ώρα το πρωί κι άλλη μια το απόγευμα τον μεθοριακό σταθμό των Ευζώνων.

Συγκεκριμένα, δυο κατηγορούμενοι, που ήταν μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής Αγώνα τιμωρήθηκαν με φυλάκιση ενός έτους ο καθένας, σε 26 αγρότες επιβλήθηκε ποινή 10 μηνών φυλάκισης στον καθένα για συμμετοχή στην κινητοποίηση και σε άλλους δυο 8 μήνες φυλάκιση στον καθένα για απλή συμπαράσταση στους αγωνιζόμενους αγρότες.

Μεταξύ των κατηγορουμένων ήταν κι ο πρώην δήμαρχος Πολυκάστρου και νυν αντιδήμαρχος Παιονίας, κατ` επάγγελμα αγρότης κι ο ίδιος, Τάκης Κουλίνας, ο οποίος μιλώντας σήμερα στο ΡΑΔΙΟ ΕΠΙΛΟΓΕΣ έκανε λόγο για πρωτοφανείς στην αυστηρότητά τους ποινές, για τις οποίες οι καταδικασθέντες θα προσφύγουν όπου δικαιούνται, προκειμένου να καταπέσουν.

Ήδη οι καταδικασθέντες  άσκησαν έφεση κατά της πρωτόδικης ποινής που τους επιβλήθηκε.

Να σημειωθεί ότι παρών στο δικαστήριο ως δικηγόρος υπεράσπισης ήταν κι ο βουλευτής Κιλκίς της ΝΔ, Γιώργος Γεωργαντάς, ενώ παρούσα σ` ένδειξη συμπαράστασης ήταν και η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ειρήνη Αγαθοπούλου. Επίσης, έξω απ` την αίθουσα του Δικαστηρίου ηχηρό παρών συμπαράστασης στους δικαζόμενους αγρότες έδωσαν και δεκάδες συνάδελφοί τους και απλοί πολίτες της περιοχής.

Σχολιάστε