My Twitter Feed

1 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Την Πέμπτη η Λαϊκή του Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Έργα 1,2 εκατ. για συντήρηση δρόμου -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Αυτό το ΤΕΙ ποιος θα το πάρει;

Τα επεισόδια στο σήριαλ “ΤΕΙ Κιλκίς” δεν έχουν τελειωμό. Ούτε βέβαια οι προοπτικές του Ιδρύματος είναι ευοίωνες. Κάθε άλλο, αφού εκτός της ανάγκης για πρόσθεση νέου Τμήματος, υπάρχει πάντα το μέγα ζήτημα της λειτουργίας του υπερσύγχρονου, αλλά άδειου ακόμη, κτιρίου του ΤΕΙ Κιλκίς.

TEI KILKISΤα τελευταία νέα λένε ότι το πρώην μητρικό ΤΕΙ Θεσσαλονίκης παρέλαβε επιτέλους, το κτίριο από τον εργολάβο. Προσοχή όμως! Παρέλαβε ό,τι περιέγραφε η αρχική μελέτη. Για τις υπόλοιπες προσθήκες, σίγουρα θα υπάρξουν νέα προβλήματα. Τώρα λοιπόν το κτίριο του ΤΕΙ. στο Κιλκίς θα πρέπει να μεταβιβασθεί στην κυριότητα του νέου μητρικού ΤΕΙ Κ. Μακεδονίας (ΤΕΙ Σερρών). Το οποίο ΤΕΙ Σερρών φυσικά δεν θα φανεί και τόσο… πρόθυμο, αφού για τη συντήρηση και λειτουργία του τεράστιου κτιρίου θα απαιτηθούν πρόσθετα και σεβαστά κονδύλια. Και τέτοιες εποχές…

Επιπροσθέτως, θα χρειασθεί σίγουρα και η προσθήκη νέου Τμήματος στο ήδη “Σχεδιασμού και Παραγωγής Ενδύματος”. Με σκοπό να δημιουργηθεί Σχολή, αφού αλλοιώς το ένα Τμήμα είναι θνησιγενές. Το Τμήμα που φέρεται ότι θα προστεθεί είναι κάποιο ανενεργό μέχρι στιγμής Τμήμα Γραφιστικής, στο ΤΕΙ Σερρών.

Για το όλο θέμα που σίγουρα έχει πολύ ακόμη δρόμο, θα έχει συνάντηση την ερχόμενη Δευτέρα στις Σέρρες, ο βουλευτής Γ. Γωργαντάς με τη Διοίκηση του ΤΕΙ Κ. Μακεδονίας.

Πηγή: ΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Σχολιάστε